Nicoleta Guţă, bătută de tată şi soţ. A cerut ordin de restricţie împotriva lor

Ultima actualizare:

Nicoleta a povestit că a fost nevoită să plece de acasă din cauza bătăilor. Însă ea nu a putut să îşi ia copiii, pentru că fostul soţ, Andrei Căldărar, nu a vrut să îi lase pe cei mici cu mama lor.

„Am fost nevoită să plec de acasă, din cauza bătăii pe care am luat-o de la fostul soţ. Nu am plecat de bunăvoie, că am vrut să îmi las copiii. Am mers cu poliţia să iau copilul. I-a băgat tot felul de lucruri în cap, am apelat la poliţie. L-am dat în judecată. Nu le convine treaba asta, dar nimeni nu s-a întrebat dacă sunt fericită. Tata e cel mai supărat pe mine. Am încercat să îi explic", a declarat Nicoleta pentru "La Măruţă":

Ea este nemulţumită pentru că toată lumea crede că şi-a abandonat copiii: "Nu i-am abandonat, copilul a stat la mine, a fost mereu cu mine. Am plecat cu Andrei în Germania, copilul a rămas acasă cu mama şi de atunci nu a mai vrut să lase copilul. Tot timpul le-am trimis bani de când am plecat acasă".

Fostul soţ al Nicoletei este cu opt ani mai mare, iar cei doi s-au căsătorit acum 18 ani, când ea avea 12 ani. Andrei s-a dovedit a fi foarte gelos şi nu a lăsat-o niciodată să facă ceva singură.

"Ce puteam să ştiu, ce puteam să îi ofer. Am fugit împreună. Tata nu a fost de acord la început. Nu e o problemă, s-a întâmplat, dar nu pot să fiu judecată. Nu a fost niciodată un om responsabil. A fost violent şi verbal şi fizic. Aveam un singur telefon, la care el răspundea mereu. Nu aveam voie să am prieteni, să ies în oraş", a mai spus Nicoleta.

Fata manelistului a povestit că soţul ei a bătut-p de mai multe ori, inclusiv la nuntă. Cel mai recent incident a avut loc chiar de faţă cu trupa alături de care cântă, în maşină.

"Eram în maşină cu băieţii din formaţie şi, la un moment dat, i s-a părut că saxofonistul avea mâna pe fundul meu. M-am trezit cu pumni în cap. M-a lovit şi pe mine, şi pe saxofonist. De faţă cu toată lumea. La nuntă, el a facut mare circ, s-a îmbătat, mi-a dat o palmă, eu stătea şi plângeam vai şi amar de mine, a stricat toată nuntă. Nu e vorba că o palmă, dar gestul, era la nuntă", şi-a amintit Nicoleta. 

Ce spune Nicolae Guţă despre acuzaţiile aduse de fiica lui

Reacţia soţului Nicoletei Guţă, după ce a fost acuzat că a bătut-o: «Trăieşte în nebunia ei»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net