Nicoleta Luciu, bucătăreasă pentru iubit
Frumuseţea nu este singura ei calitate! Pe lângă trupul extrem de apetisant, Nicoleta Luciu se mândreşte şi cu faptul că e o gospodină desăvârşită. Vedeta îşi răsfaţă iubitul cu fel de fel de preparate culinare, care mai de care mai gustoase.
Frigărui cu legume, roşii umplute cu anghinare, ciuperci umplute şi rulouri de dovlecei, vinete rulate cu tofu, iată doar câteva dintre delicatesele culinare pe care Nicoleta Luciu le pregăteşte cu drag pentru iubitul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo.
Vedeta a demonstrat că este as în bucătărie în cadrul emisiunii „Cireaşa de pe tort", de la Prima TV. În ediţia ce va fi difuzată în Sâmbăta Mare, de la 19.30, bruneta s-a echipat corespunzător - cu şorţ şi bonetă albe - şi s-a pus pe gătit. Invitaţi la masă i-a avut pe bucătarii Antonio Passarelli şi Horia Vîrlan şi pe Dana Săvuică.
La felul principal, Nicoleta le-a servit oaspeţilor penne cu sos de roşii şi legume, iar la desert, banane în foietaj şi îngheţată. Bruneta a gătit relaxat, dovadă că face des acest lucru. De când are copii, Luciu este nu doar o mamă-model, dar şi o gospodină în adevăratul sens al cuvântului.
La începutul lunii, Nicoleta a fost răsfăţată de Zsolt cu o excursie la salonul auto de la Geneva. De acolo, vedeta şi-a putut alege o maşină nouă, dar a avut parte şi de alte surprize din partea iubitului.
Pentru că la Geneva n-au mai găsit cazare, Zsolt şi Nicoleta au noptat în Lyon. Şi aici omul de afaceri a făcut rezervare, pentru cină, la celebrul restaurant franţuzesc Paul Bocuse.
Localul are aprecierea maximă în domeniu, mai precis e catalogat cu trei stele Michelin. Se spune că ai nevoie de mult noroc ca să obţii şansa de a te fotografia alături de bucătarul Paul Bocuse.