Nicoleta Luciu s-ar putea muta la Budapesta!

Potrivit unui apropiat, vedeta de la Acasă TV trebuie ţinută sub observaţie timp de o lună înainte şi alte şase luni după ce micuţii se vor naşte.

"În aceste zile, ea şi iubitul ei, Zsolt Csergo, vor decide unde se vor naşte micuţii. Zsolt ar vrea în Ungaria, acolo unde a venit pe lume şi primul lor fiu, însă pentru asta ar fi nevoie să se mute din ţară pentru şase-şapte luni de zile şi ar avea de suferit micuţul Zsolt, care ar trebui mutat cu grădiniţa din Bucureşti la Budapesta.

Medicul le-a spus că tripleţii vor trebui supravegheaţi de medicul neonatolog în primele şase luni de viaţă. Nicoleta va trebui să stea internată cu micuţii până când aceştia vor ajunge la greutatea de 4 kilograme", a declarat o sursă pentru ziarul Ring.

După ce va deveni din nou mămică, Nicoleta va beneficia de ajutorul mamei sale, al soacrei, dar vor angaja şi două bone.

"Mă vor ajuta mama mea şi mama lui Zsolt. Mai mult, voi apela şi la serviciile a două bone. Îmi doresc să-i aduc pe cei mici sănătoşi acasă. Mă rog la Dumnezeu să ne dea multă răbdare, să trecem cu brio peste momentele de început.

O să fie obositor, mai ales că nu o să avem timp să dormim. O să fie mai greu să le facem un program la fel, în care să mănânce şi să doarmă în acelaşi interval de timp", a declarat în urmă cu câteva săptămâni Nicoleta pentru Acasă TV.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
cub florin zamfirescu png
horoscop
Criza energetica curent gaze energie FOTO Shutterstock jpg
uragan Ian   foto colaj captura jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 02 octombrie Sfinții Mucenici Ciprian și Iustina png
telefon mobil jpg
Referendum in zonele ocupate de rusi in Ucraina FOTO Profimedia (5) jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
horia tecau jpg