Nicoleta Macarencu şi Andreea Tivadar s-au luat la harţă într-un club

simeon stalpnicul png

Iubitul Deliei naşte pasiuni tumultuoase printre frumoasele din showbiz. Mai nou, frumoasele Andreea Tivadar şi Nicoleta Macarencu au fost la un pas de păruială pentru că îşi dispută titlul de “amantă oficială” a lui Florin Moldoveanu.

Delia Matache nu mai are linişte în ultima vreme, de când pe capul actualului ei iubit, Florin Moldoveanu, a început să plouă cu acuzaţii de infidelitate.

Aflate, zilele trecute, în clubul Cuando la o prezentare de modă, "amantele" lui Moldoveanu şi-au ieşit din minţi şi au început să se certe ca la uşa cortului, adresându-şi injurii, peste mese.

   Citeşte şi:        Delia: «M-ai înşelat? Mă duc la tata!»         Delia, înşelată cu un fotomodel        Scrisorile lui Stanca: Dragă Delia Matache        Iubitul Deliei, dator la bănci 6 milioane de euro        Iubitul Deliei, încercat şi de o miss Playboy        Delia, nu-l mai iubeşti pe Florin?        Delia Matache a primit un căţel cadou de la iubit       

La un moment dat, fetele s-au enervat atât de atare, încât au fost la un pas de bătaie, ele fiind calmate de cei aflaţi în club. În urmă cu doar două săptămâni, Moldoveanu a ieşit la masă cu o finalistă la Miss Universe, Andreea Tivadar, căreia, potrivit gurilor rele, i-ar fi făcut avansuri, minţind-o totodată că s-ar fi despărţit de Delia.

Din păcate, Andreea nu este singura femeie cu care omul de afaceri este suspectat de Delia că ar fi călcat strâmb.

Fotomodelul Nicoleta Macarencu susţine şi ea că a avut în urmă cu doi ani o relaţie de câteva luni cu Moldoveanu, şi că a continuat să fie împreună cu el şi atunci când acesta a reluat relaţia cu Delia, în luna februarie.

Macarencu a stat câteva luni cu Florin

Fotomodelul Nicoleta Macarencu, deţinătoarea titlurilor “Miss Playboy 2007” şi “Miss Bikini 2007” s-a iubit în urmă cu doi ani cu Florin Moldoveanu, relaţia lor expirând doar după câteva luni.

simeon stalpnicul png

Drumurile lor s-au mai întâlnit şi la începutul acestui an, chiar în perioada în care omul de afaceri s-a împăcat cu Delia. Macarencu a avut şi ea lipici la fotbalişti, ea fiind mai multă vreme prietena lui Tibi Bălan, jucător la Unirea Urziceni.

Tivadar are lipici şi la fotbalişti

Originară din Maramureş, Andreea Tivadar a trăit o poveste de dragoste de aproape trei ani cu fotbalistul Janos Szekely, ea fiind una dintre finalistele la Miss Universe. Printre fotbaliştii care au mai râvnit la nurii ei, se află şi fotbalistul Ciprian Marica.

El i-a cerut Andreei numărul de telefon la o petrecere, în urmă cu câteva săptămâni, deşi ziarele vuiau că Marica are o altă iubită, pe Ilinca Vandici.

George Burcea in Wednesday jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
Uniunea Europeană FOTO via News
Andrei Gîrjob jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg