Niculae, războinic online!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Căpitanul roş-albilor, Marius Niculae, nu iroseşte vremea prin cluburi sau pe site-uri de socializare, ci petrece zilnic câteva ore jucându-se World of Warcraft, pentru care plăteşte un abonament de 15 euro lunar.

Marius Niculae: "Dau gol cu orice numai să intre"

Marius Niculae: "Pentru Dinamo e bine că a plecat Piţurcă de la Steaua"

Înaintea derby-ului de duminică cu Rapid, în timpul liber, „Săgeată" se destinde în faţa laptopului. Într-o lume virtuală, Niculae controlează un personaj care trebuie să ducă la bun sfârşit diferite misiuni, să ucidă monştri sau să exploreze relieful.

Astfel, pentru fiecare obiectiv realizat, personajul respectiv capătă anumite avantaje, iar „Săgeată", fiind un veteran al jocului, a ajuns deja la nivelul maxim pe care îl poate atinge un personaj.

„Dacă nu eşti atent, o să stai toată ziua în faţa calculatorului, e ca un drog", spunea mai demult Niculae.

Dinamovistul plăteşte 15 euro lunar pentru a putea juca online „WOW", iar comunitatea gamerilor a trecut de 12 milioane de abonaţi.

Niculae a aflat de Warcraft de la un prieten, cu mulţi ani în urmă, iar de atunci jocul a devenit cel mai bun prieten al său, mai ales în cantonamente.

„Săgeată" nu ratează nicio lansare a unei noi serii de „WOW" şi este la curent cu toate noutăţiile din domeniul jocurilor pc.

Niculae face notă discordantă printre colegii săi, majoritatea fiind pasionaţi de jocurile ce au legătură cu fotbalul.

Seria FIFA şi Football Manager sunt cele mai în vogă, mai ales că aici jucătorii se pot transforma în antrenori şi conducători.

Villeneuve a fost părăsit de Dannii din cauza Playstation-ului

Fostul campion de Formula 1, Jacques Villeneuve, a fost părăsit de logodnica sa, Dannii Minogue, sora celebrei Kelly Minogue, pentru că o neglija în mod constant.

Cântăreaţa se plângea că soţul ei nu vrea să iasă cu ea în oraş pentru că pierde nopţile jucându-se pe PlayStation cu fiul managerului său, Craig Pollock.

Mai mult, Villeneuve îşi amenajase la subsolul casei sale o adevărată sală de jocuri, unde îşi invita prietenii.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net