Niculina Stoican explică de ce s-a ajuns la violenţă în cazul Alexandrei Stan:«Este cea mai mare greşeală să amesteci sentimentele cu profesia»

Ultima actualizare:

Aceasta a declarat la emisiunea nocturnă de la Kanal D că atât Alexandra, cât şi Marcel sunt vinovaţi pentru situaţia în care se află, întrucât au amestecat sentimentele cu profesia.

"Este cea mai mare greşeală să amesteci sentimentele cu profesia. Atunci când pleci într-o relaţie profesională, este cel mai bines ă o menţii aşa. Din păcate, sentimentele pot să degenereze şi e păcat să se întâmple asta. Atunci când a intervenit şi relaţia sentimentală, iar lângă bani ai aşezat sentimentele, totul se duce. Banii se duc, iar sentimentele se vor nărui", a afirmat aceasta.

Artista a declarat că nu crede că Alexandra va merge până la capăt cu acuzaţiile ei şi că îl va ierta pe Marcel, în cele din urmă.

"Eu cred că dacă l-a iubit, nu o să facă lucrul ăsta. Se vede că este un copil bun, care a fost crescut foarte frumos. Este de admirat ce face ea acum, că vine şi spune prin ce a trecut, pentru ca alte fete de vârsta ei care vor să ajungă artiste, dive, să ştie despre ce este vorba şi să fie mai atente", a spus aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net