Nikita, mamă pentru a doua oară! Are şi un băieţel

Ultima actualizare:

„Iubitul meu e Dani din Dorobanţi. L-am cunoscut în Spania", a dezvăluit Nikita pentru Kanal D. Ea a povestit ce a făcut în timpul în care a fost plecată din ţară şi i-au dat lacrimile când a vorbit despre fiica ei: „Nu mi-am bătut copilul pentru nimic în lume. O prietenă avocat m-a ajutat să-mi recuperez fetiţa. Iubesc acest copil din tot sufletul".

"În Spania m-am dus la mama şi la sora mea. De când am născut fetiţa, m-am schimbat total. Iubesc ce trebuie, nu ce nu trebuie. Ea este centrul universului meu. A început să vorbească spaniolă", a povestit Mihaela. Ea susţine că fostul iubit a vrut să îi facă rău: „El m-a lovit pe mine, apoi a fugit", a mai spus ea.

Cât despre perioada în care a fost închisă, nici nu vrea să-şi mai amintească: „În primele zile eram disperată. Am stat 72 de ore în arest. Am stat departe de fetiţă două luni. Îmi venea să mă arunc în mare. Mai bine m-ar fi schinghiuit decât să îmi ia copilul. Când am recuperat-o am fost cel mai fericit om din lume. Muncesc la o firmă a unui prieten, fac curăţenie. Primesc şi un ajutor social, fiindcă am fost femeie maltratată".

Nikita a mai spus că iubitul ei actual lucrează în construcţii. „Eu sunt o fată pe interes, recunosc", a spus ea mai în glumă, mai în serios. „Am de gând să mă întorc în România doar în vizită. În Spania mă simt liniştită", a mai spus Nikita.

image
image
image
image
image
image
politie scoala jpeg
padure intunecata jpg
calendar ortodox 2021 31 martie martiriul sf ierarh ipatie   fresca manastirea dionisiu athos jpeg
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock
Cuplu de tineri chinezi pixabay jpg
prognoza meteo  webp