Noi dezvăluiri în cazul «vrăjilor» Ramonei Gabor: «Adelina şi Gabi Bădălău s-au cunoscut la mine în casă. Noi două nu mai vorbim!»

Ultima actualizare:

Sora Monicăi Gabor vrea să facă lumină în cazul «vrăjilor»! Atacată din toate părţile, Ramona a simţit nevoia de a se apăra, ea declarând că nu are nicio legătură cu despărţirea Adelinei de Gabi Bădălău.

Mai mult de-atât, bruneta spune că nu avea motive să fie geloasă pe prezentatorea de la Kanal D, ea şi Gabi nu mai formau un cuplu de multă vreme.

«Adelina şi Gabi s-au cunoscut în casa mea! Ei s-au cunoscut când eu şi Gabi eram împreună! Noi ne-am despărţit, iar apoi am înţeles că au ieşit împreună, din cate ştiu s-au despărţit, nu mai sunt nici ei împreună. Când despre acele zvonuri cum că am fost la vrăjitoare, vreau să menţionez că eu sunt un om cu frica lui Dumnezeu.

Nu aş fi capabilă să apelez la astfel de metode pentru a recuceri un om. Am văzut că mai nou e o modă cu vrăjitoarele, se folosesc de chestia asta pentru a mă ataca, habar nu am! Nu am încercat niciodataă să-l readuc pe Gabi în viaţa mea. Am fost împreună, a fost frumos, dar s-a terminat. Eu nu mă întoc la foştii iubiţi, nu am fost niciodată geloasă pe iubitele lor actuale. Nu ma interesează ce fac cu viaţa lor. Cu Adelina nu mai vorbesc, dar nu din cauza asta. Nu mai vorbim că asta e! Ea are viaţa ei, eu viaţa mea, nu avem nicio tangenţă», ne-a declarat Ramona Gabor.

Citeşte şi

EXCLUSIV! Ramona Gabor a ordonat vrăji pentru Adelina Pestriţu!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Top 3 beneficii de a instala automate de reciclare a ambalajelor daca ai un magazin jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net