Noi imagini cu avionul cuprins de flăcări sâmbătă, la Moscova

Ultima actualizare:

    Incident aviatic la Moscova
Incident aviatic la Moscova

Numai o minune a făcut ca incidentul aviatic de sâmbătă de la Moscova să nu se transforme într-o tragedie de proporţii. Avionul Tupolev 204, care poate transporta 210 oameni, se întorcea din Cehia avându-i la bord doar pe cei opt membri ai echipajului.

Imagini incredibile au fost surprinse de martorii incidentului aviatic petrecut sâmbătă pe aeroportul Vnukovo de lângă Moscova. Resturi de fuselaj care loveau în plin maşinile care circulau pe autostrada din apropiere, oameni răniţi întinşi pe jos, trafic rutier şi aerian date peste cap.

"Avionul a aterizat corect, dar, dintr-un motiv nedeterminat încă, nu a putut să se oprească pe pistă", a declarat pentru un post de televiziune Aleksandr Neradko, directorul Agenţiei Federale ruse pentru Transport Aerian.

simeon stalpnicul png

Numărul limitat de victime, cinci, se explică doar prin faptul că avionul, cu o capacitate de 210 locuri, era gol, la bord aflându-se doar opt membri ai echipajului care se întorceau în ţară după un zbor în Cehia.

simeon stalpnicul png

Într-o înregistrare video realizată cu ajutorul unui telefon mobil, postată pe Internet, se pot vedea bucăţi mari din aeronavă intrând pe autostradă şi lovind maşini care se deplasează cu viteză, obligând şoferii să oprească. Avionul s-a rupt în trei şi a provocat închiderea autostrăzii Kiev şi Aeroportului Vnukovo - al treilea cel mai important aeroport din capitala Rusiei, Moscova.

simeon stalpnicul png

O sursă din domeniul securităţii a declarat că anchetatorii au îndepărtat ipotezele unor condiţii meteorologice dificile şi ale unei erori de pilotare, problemele tehnice ale avionului de tip Tu-204 fiind considerate cauza cea mai probabilă.

A cincea victimă, însoţitoarea de zbor Tatiana Penkina, a murit duminică din cauza rănilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
apartament moldova nou caras severin jpg
image png
traffic 3612474 1280 jpg
image png
tigari 1 1536x1024 jpg
un caligula de pe la noi nicolae mavrogheni 18617982 jpg
aeroportul baneasa jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net