Noi informații despre incendiul de la Ferma Dacilor. Trei martori cu identitate protejată, asul din mâneca lui Cornel Dinicu

Apar noi informații în cazul incendiului care a mistuit pensiunea Ferma Dacilor de la Tohani, Prahova și a ucis 8 oameni, trei dintre ei minori. Cornel Dinicu respinge varianta autorităților potrivit căreia a fost un accident ca urmare a suprasolicitării instalației electrice.  și susține în continuare că tragedia a fost provocată de o mână criminală. Noul avocat al patronului de la Ferma Dacilor a dezvăluit că există trei martori a căror identitate este protejată.

Urmări ale incendiului de la „Ferma Dacilor“, Tohani, jud. Prahova. FOTO Inquam Photos / Bogdan Buda

Trei martori protejați vor depune mărturii

Trei persoane a căror identitate este protejată urmează să depună mărturie. Aceștia ar susține varianta lui Cornel Dinicu aceea că incendiul care a izbucnit în a doua zi de Crăciun ar fi fost provocat de o mână criminală, potrivit știripesurse.ro

„Se consideră nevinovat. Și eu consider același lucru. Considerăm că această măsură a arestului preventiv este una extremă. Consider că s-au pripit organele judiciare, procuror și inclusiv instanța de judecată, având în vedere complexitatea dosarului de urmărire penală, a probatorului ce urmează să fie administrat.

Există trei martori, dar în acest moment, identitatea lor este confidențială, care urmează să fie audiaţi tocmai pentru a demonstra ipoteza dezvoltată de domnul Cornel Dinicu că incendiu a fost provocat de o mână criminală. Cu siguranță sunt persoane care cunosc activitatea desfășurată la fermă, dar nu le cunosc identitatea și nu pot să vă dau detalii suplimentare", a spus avocatul Bogdan Aanei, potrivit aceleiași surse.

Doi cetățeni moldoveni au fost cazați în pensiune

În ziua de Crăciun, în pensiune, ar fi fost cazați doi cetățeni moldoveni. Este vorba despre un bărbat și o femeie care ar fi fost indicați oragnelor de cercetare de persoane aflate la Ferma Dacilor. În acest sens, Cornel Dinicu a depus o plângere penală.

„O parte din angajații domnului Dinicu erau cazați la parterul acestui imobil. Nu este vorba despre toți angajații. Bucătăreasa era din zonă și părăsea mereu imobilul. Erau doi cetățeni din Republica Moldova care locuiau la parter, în zona restaurantului și a bucătăriei din zonă. Din informații, aflăm că da, este vorba despre un cuplu, un bărbat și o femeie. În noaptea din 25 și 26 știu că aceste două persoane se aflau acolo”, a spus avocatul Radu Georgescu la Acces Direct.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net