Nu are braţe, dar vrea centura neagră în taekwondo

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O americancă născută fără braţe şi rotule speră să obţină centura neagră în taekwondo, scrie Salem News.

Sheila Radziewicz, în vârstă de 32 de ani, din New York, a început să practice artele marţiale în urmă cu trei ani, iar acum va susţine proba decisivă pentru a obţine centura neagră.

Femeia s-a născut cu sindromul TAR, o anomalie genetică caracterizată prin absenţa osului braţului şi reducerea dramatică a trombocitelor în sânge. Însă această boală n-a împiedicat-o niciodată să facă ceea ce-şi doreşte.

simeon stalpnicul png

"Am crescut în ideea că orice este posibil, însă la mine durează puţin mai mult. Nu mi s-a spus niciodată că nu pot face anumite lucruri, dimpotrivă!", a declarat Sheila, care lucrează ca avocat pentru victimele violenţei casnice.

Femeia are chiar şi permis de conducere, pe care l-a obţinut la 23 de ani. Pentru că nu are braţe, conduce o maşină special adaptată pentru ea, pe care o controlează doar cu picioarele.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net