Nu rata de mâine - Cuponul din Click! îţi aduce un produs de la MIC.RO

Cele 100 de magazine Mic.ro din Bucureşti te aşteaptă cu oferte pe cinste! Ce ai de făcut? Cumpără ziarul Click!, decupează cuponul din ziar şi mergi cu el la cel mai apropiat magazin Mic.ro.

În schimbul talonului, primeşti gratis de la angajaţii magazinului un produs la alegere. Poţi opta pentru o franzelă, o cutie cu iaurt proaspăt sau o delicioasă prăjitură.

Pentru fiecare cupon primeşti un produs. Atenţie! Nu poţi merge cu mai multe taloane într-un singur magazin. În fiecare băcănie poţi folosi un sigur talon pentru un singur produs.

„Cititorii Click! vor fi mulţumiţi cu siguranţă de produsele noastre. Toate sunt proaspete, iar începând de mâine, clienţii care vin la noi cu acest cupon din ziar vor avea parte de o gustare în drum spre serviciu", ne-a spus Monica Coman, (33 de ani), şefa magazinului Mic.ro din strada Vasile Stolnicu, în zona Gării de Est.

Nu rataţi, în ziarul nostru de mâine, lista celor 100 de magazine Mic.ro şi mai multe detalii despre surpriza pe care Click! şi reţeaua de magazine ţi-au pregătit-o.

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
viceprimar istvan zsolt pap FB jpg
ioan gyuri pascu 465x390 jpeg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg