Nu s-a mai văzut asta în România! Părinţii unei fetiţe ucise au ajuns la Spitalul 9, trimişi de judecători


    Diana Moţ
Diana Moţ

Doi părinţi din Vălcea s-au luptat timp de şapte ani, în instanţă, ca să dovedească chinurile prin care au trecut după ce fetiţa lor a murit, lovită de maşina unei călugăriţe. Într-un final au pierdut tot. .

Diana Moţ (12 ani), din Rămnicu Vâlcea, a murit în 2010 în urma unui accident provocat de o măicuţă de la mănăstirea Hurezi, pe nume Claudia Oprea. Accidentul mortal s-a petrecut chiar pe trecerea de pietoni. Diana mai era însoţită de o prietenă care a scăpat însă cu viaţă.

Pentru această faptă măicuţa a fost condamnată la doi ani de închioare cu suspendare, iar părinţii au fost nevoiţi să se judece, timp de şapte ani, pentru a obţine despăgubiri măcar pentru pierderea suferită.

Procesul, unul anevoios, i-a făcut pe cei doi părinţi să treacă din nou prin clipe cumplite, şi asta din caua unei decizii a juecătorilor.

"Au decis să se ne interneze la Spitalul 9, timp de două săptămâni, pentru a ni se face teste care să ateste dacă suntem sau n în suferinţă după pierderea fetiţei noastre. Medicii au rămas şocaţi când au aflat motivul internării noastre", ne-a declarat Petre Moţ, tatăl îndurerat.

Chiar şi cu această decizie halucinantă, în faţa căreia s-au suspus, părinţii Dianei au pierdut procesul de despăgubiri, asta deşi, în primă fază, prima instanţă a admis ca aceştia să primească 300.000 de euro. Mai mult decât atât, aceştia sunt obligaţi să plătească inclusiv cheltuieli de judecată. Petre Moţ ne-a declarat că pentru cei şapte ani de proces el a fost nevoit să plătească avocaţi făcând împrumuturi la bancă.

cub horoscop 1 gif
cub gazi demirel png
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
cub dinu maxer fiul png
sergiu nicolaescu 2011 JPG
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg