Nu s-a mai văzut asta în România! Părinţii unei fetiţe ucise au ajuns la Spitalul 9, trimişi de judecători

Ultima actualizare:

    Diana Moţ
Diana Moţ

Doi părinţi din Vălcea s-au luptat timp de şapte ani, în instanţă, ca să dovedească chinurile prin care au trecut după ce fetiţa lor a murit, lovită de maşina unei călugăriţe. Într-un final au pierdut tot. .

Diana Moţ (12 ani), din Rămnicu Vâlcea, a murit în 2010 în urma unui accident provocat de o măicuţă de la mănăstirea Hurezi, pe nume Claudia Oprea. Accidentul mortal s-a petrecut chiar pe trecerea de pietoni. Diana mai era însoţită de o prietenă care a scăpat însă cu viaţă.

Pentru această faptă măicuţa a fost condamnată la doi ani de închioare cu suspendare, iar părinţii au fost nevoiţi să se judece, timp de şapte ani, pentru a obţine despăgubiri măcar pentru pierderea suferită.

Procesul, unul anevoios, i-a făcut pe cei doi părinţi să treacă din nou prin clipe cumplite, şi asta din caua unei decizii a juecătorilor.

"Au decis să se ne interneze la Spitalul 9, timp de două săptămâni, pentru a ni se face teste care să ateste dacă suntem sau n în suferinţă după pierderea fetiţei noastre. Medicii au rămas şocaţi când au aflat motivul internării noastre", ne-a declarat Petre Moţ, tatăl îndurerat.

Chiar şi cu această decizie halucinantă, în faţa căreia s-au suspus, părinţii Dianei au pierdut procesul de despăgubiri, asta deşi, în primă fază, prima instanţă a admis ca aceştia să primească 300.000 de euro. Mai mult decât atât, aceştia sunt obligaţi să plătească inclusiv cheltuieli de judecată. Petre Moţ ne-a declarat că pentru cei şapte ani de proces el a fost nevoit să plătească avocaţi făcând împrumuturi la bancă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net