Nu vor primi niciun ban! Fetele de la Heaven nu au cum să-şi recupereze prejudiciul!

Ultima actualizare:

Impresarul a fost executat silit după ce fetele de la trupa Heaven l-au dat în judecată pentru datoria de 28.000 de euro şi au câştigat procesul. Pentru recuperarea banilor, apartamentul de patru camere pe care Groza îl are în cartierul Vitan a fi scos la licitaţie în luna iunie.

Iniţial, ca apartamentul să-şi găsească proprietar s-a pornit de la suma de 79.000 de euro, dar pentru că nu s-a prezentat nici un cumpărător, licitaţia s-a reluat la începutul lunii septembrie.

De această dată, preţul pentru apartamentul lui Groza a scăzut cu 25%, astfel că s-a ajuns la 57.000 de euro. Pentru că fostul impresar avea proprietatea ipotecată şi datora băncii 61.000 de euro, suma a fost insuficentă pentru a acoperi toate datoriile lui Radu Groza. Astfel, impresarul a rămas fără casă şi cu conturile goale. El datorează în continuare 4000 de euro băncii şi 28.000 de euro trupei Heaven.

"Ne-a fost foarte greu după ce am rămas fără impresar . A trebuit să ne descurcăm singure. Îmi amintesc că am bătut pe la uşile tuturor primăriilor cu acte în mână ca să le arăt că eu ştiu să fac concerte, să organizez evenimente.

Piesele noastre nu mai erau difuzate la radio, iar apariţiile tv erau şi ele limitate. A fost o perioadă dificilă, peste care am reuşit să trec numai muncind. Avem de primit 28.000 de euro, însă se pare că fostul nostru impresar nu o duce prea bine financiar", a povestit Adina Postelnicu.

Cântăreaţa a povestit pe larg despre acest subiect la emisiunea "Conferinţa de presă", difuzată de Antena 2, în această sâmbătă de la ora 20.30

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net