Nuami Dinescu a fost la un pas de moarte! Vezi de ce nu a făcut un copil!

image
Nuami Dinescu

Numai Dinescu a mărturisit în această seară la "Agentul VIP" de ce nu a putut face copii. Supărată că atunci când îşi plimba câinele a fost apostrofată de mai multe ori pe stradă cu întrebarea "mai bine creşteai un copil" sau "de ce nu ai făcut un copil", actriţa a povestit drama prin care a trecut în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Actriţa Nuami Dinescu a povestit la Antena 2 drama vieţii ei. Aceasta a spus că ştie cum e să creşti un copil, deoarece a crescut doi nepoţi. "Am crescut doi copii. Erau ai soră-mi. Ştiu ce înseamncă să speli şosete negre care au fost albe... Cum să mă întrebi de ce nu am făcut un copil? Poate era să mor acum 20 de ani! Şi decât să mori mai bine nu fac copii", susţine actriţa. Ea este de părere că doar mama ei poate deschide acest subiect.

simeon stalpnicul png
Nuami Dinescu

"Singura care are dreptul să întrebe e mama mea, care ştie de ce era să mor în 90 (...) Am răcit pe vremea lui Ceauşescu şi după mai multe răciri sistematice am ajuns la doctor. ~Am făcut ce trebuia ca să scapi cu viaţă, dar nu o să mai faci copil şi nu e o nenorocire~, mi-a spus el. Aşa că ar fi mai bine să nu ne mai intereseze ce face celălalt...", a conchis actriţa cu mâhnire în emisiunea lui Cristian Brancu.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
meghan markle 1 jpg
mama afis pro noul cod al familiei cuba havana AFP
image
image
image
image
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
calendar ortodox 2021 26 septembrie sf neagoie basarab png
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
foto1 jpeg
1231 jpg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg