Nuami Dinescu a primit de la Moşul slană şi palincă

CLIIMA20110605 0161 1 jpeg
Nuami Dinescu

Actriţa a primit de Crăciun produse sută la sută naturale. Cu această ocazie, Nuami Dinescu şi-a amintit de copilărie, de vremurile când se ducea la colindat împreună cu surorile ei.

"Cea mai frumoasă zi din sărbători... Eram patru fete cucuiete şi cuminţi. Mama ne dădea de mâncare de obicei covrigi cu ceai sau boabe de porumb fiert - aşa se obişnuia la noi. Ne număram covrigii de la colindat şi cine voia să-şi bage nasul în cozonac era liber, că era copil", le-a scris Tanţa prietenilor de pe o reţea de socializare.

"Tata venea de afară, unde mai dădea două lopeţi la zăpadă, mai aducea nişte lemne, şi seara Moş Crăciun venea cu bradul împodobit. Da, bradul meu îl aducea Moşul. L-am văzut intrând pe poarta casei mele cu ditamai bradul şi cu sacul în spate. Nu am ştiut niciodată cine e!", povesteşte artista.

Anul acesta, Nuami Dinescu a aflat: „Moşul meu a bătut drum lung de la Meseşenii de Sus - draga de Ani şi Livia şi bărbaţii lor au complotat şi uite aşa a ajuns un frumos pachet la mine". Iată ce a primit artista: "Puteţi să mă invidiaţi! Am slană, palincă şi brânză usturoaie! Într-un fel, mă aşteptam să facă ele ceva. V-am zis că mi-am lăsat o parte din inimă acolo, la ei", spune Nuami despre bunii ei prieteni.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
teo trandafir jpg
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Gigi Hadid și Kanye West
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
Robert Habeck FOTO EPA-EFE
cap putin jpeg
image
image
image
image
ffsdf jpg
Analizaţi ofertele de pe piaţă,  ca să nu plătiţi în plus pentru facturi! jpeg
Rudel Obreja
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg