Nuami Dinescu atacă dur: «Eu nu am scheleţi în dulap!». Cine este ţinta

Ultima actualizare:

    Nuami Dinescu, alias Tanţa
Nuami Dinescu, alias Tanţa

Nuami Dinescu a răbufnit pe blogul personal după ce a fost criticată dur pentru că ia militează pentru apărarea maidanezilor în loc să crească un copil.

Îndurerată de faptul că oamenii judecă fără a cunoşte circumstanţele în care un om ia anumite hotărâri, actriţa a devenit extrem de dură şi tranşantă în exprimare. Actriţa a mărturisit că deşi subiectul a destabilizat-o emoţional a încercat să răspundă într-o manieră decentă şi sinceră.

"Am raspuns cu cita decenta si liniste puteam avea aseara... nu pentru ca am de dat socoteala cuiva ci dintr-un sentiment de onestitate dusa la extreme-eu nu am scheleti in dulap! Nu am!"

Ceea ce a mâhnit-o cel mai tare a fost uşurinţa cu care oamenii îţi pot face rău în mod gratuit, fără să te cunoască măcar.

"Felul asta ignorant si mizer de a cere socoteala unei persoane publice de una sau de alta, ma umple de sila fata de cel/cea care tot ce a facut pe lumea asta e un copil. Si atit. Si de acolo, de la inaltimea lui de parinte se uita cu mila la cel care nu a facut un copil si-l scuipa cu dispret, ca el a putut. Ce nu stie el e ca nu asta te face parinte- sa faci un copil e usor, sa-l faci OM, sa-l cresti, sa fie om responsabil si demn..abia asta e piatra de incercare. E dreptul lui sa traiasca in universul lui, in lumea mea nu e binevenit."

Nuami s-a arătat profund întristată de faptul că viaţa personală a persoanelor publice reprezintă mult mai mult interes decât realizările profesionale ale acestora.

"Mergeti in urma mea, pe tot traseul meu profesional sau existential, nu veti gasi nimic-pentru ca nu am facut nimic degradant, umilitor, jignitor. Nu am ranit pe nimeni decit poate din gresela, se intimpla uneori, in gluma, mai arunc o vorba, nu am despartit oameni desi poate mi-a secat inima o iubire, nu am lasat dezastrul in urma... tocmai, fiindca stiu asa de bine ca, dincolo de faptul ca raul si uriciunea din om se vad, mai ales pe scena, cind esti expus si nu te poti ascunde nicicum, dar si pentru ca am o datorie morala fata de Dumnezeu", a mai scris aceasta.

Nuami Dinescu a fost la un pas de moarte! Vezi de ce nu a făcut un copil!

Moment cumplit pentru o cunoscută actriţă româncă: a fost scuipată pe Calea Dorobanţilor

EXCLUSIV Teo Trandafir, ai uitat de Tanţa?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net