O casă de pariuri din Rusia oferă 100.000 de euro pentru caracatiţa Paul

Ultima actualizare:

"Prima noastră ofertă a fost de 100.000 de euro. Cu toate acestea, am putea face o ofertă mai bună. Până la urmă, gestionăm o casă de pariuri" a declarat Oleg Zhuravsky, co-proprietare al casei de pariuri "Liga Stavok", potrivit CNN.

În momentul de faţă, caracatiţa se află la "Sea Life Center" din oraşul Oberhausen din Germania. Oleg Zhuravsky susţine că un reprezentant al centrului marin i-a comunicat că oferta îi va fi luată în considerare. Cu toate acestea, sursa citată susţine că firma care deţine caracatiţa oracol a declarat că a refuzat oferta venită din Rusia.

"Serios vorbind, ne dorim caracatiţa din mai multe motive. În primul rând ca să ne convingem dacă poate prognoza efectiv rezultatele meciurilor de fotbal. În al doilea rând, Paul ar putea deveni o mascotă bună pentru casa de pariuri. În al treilea rând, are un renume internaţional şi mi-ar plăcea să-l putem aduce în Rusia" a declarat Oleg Zhuravsky, potrivit sursei citate.

În urmă cu puţină vreme, oficialii de la "Sea Life Center" au anunţat că Paul se retrage din "jocul predicţiilor", după ce declaraseră că vor lua în considerare o serie de oferte din întreaga lume.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net