O câştigătoare de Miss, răpită şi vândută în Republica Moldova, s-a întâlnit cu familia biologică după 16 ani

image
Olga Romanovici a trăit până la 20 de ani ştiind că o cheamă Maria PreidaSursa foto: Daily Mail

Revedere emoţionantă în Belarus, după 16 ani. Olga Romanovici, o tânără în vârstă de 20 de ani, câştigătoarea unui concurs de frumuseţe în Republica Moldova, a descoperit că a fost răpită şi vândută ţiganilor când avea patru ani. După multe eforturi, şi-a descoperit familia biologică, pe care a revăzut-o recent.

Olga Romanovici avea doar patru ani când a fost răpită de un grup de romi de la mama ei, Tamara. Grupul a răpit-o după ce a convins-o pe mamă, care se mutase din Belarus în Republica Moldova în urma divorţului de soţul ei, să meargă într-un magazin şi să cumpere un pachet de ţigări, relatează Daily Mail, citat de Mediafax.

Fetiţa a fost vândută apoi unui alt grup de romi în oraşul moldovenesc Soroca, în apropiere de graniţa ucraineană, în schimbul unei perechi de cercei de aur.

În prezent, tânăra, al cărei nume a fost schimbat în Maria Preida de către familia sa adoptivă, s-a întâlnit cu familia sa biologică în Belarus, după ce Interpol a ajutat la găsirea ei.

image
Olga era singura blondă în familia de ţigani care a crescut-o

"Am fost iubită în familia aceea de romi, m-au crescut cât de bine au putut", a declarat ea pentru Komsomolskaia Pravda, după întâlnire.

Mama naturală a tinerei este bolnavă

Olga Romanovici, care a câştigat un concurs de frumuseţe în Republica Moldova înainte de a se întoarce în Belarus, a declarat că a avut o copilărie fericită şi normală în cadrul familiei sale adoptive.

"Am plâns. Mama mea este foarte bolnavă. Nu trăieşte, doar există. Trăieşte în lumea ei şi nu vreau să o rănesc", a declarat ea după întâlnirea cu mama sa.

"Nu am resentimente în legătură cu ce s-a întâmplat. A trecut prin multe. Nu pot să o judec. Nu este vinovată pentru ce s-a întâmplat, aceasta a fost soarta", a adăugat ea.

Tânăra încearcă să se întâlnească şi cu cei trei fraţi biologici ai săi. După răpirea fetiţei, mama ei a mai avut trei copii de care în cele din urmă nu s-a putut îngriji. Ei au fost adoptaţi de o familie înstărită. Olga Romanovici nu s-a întâlnit nici cu tatăl ei, despre care ştie doar că ar fi alcoolic.

image
Olga a câştigat un concurs de Miss în Republica Moldova
Ion Hristescu png
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub larisa iordache png
cub andreea banica animat gif
horoscop ( FOTO pixabay )
andreea esca si alexia eram
BeFunky collage (22) jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
gaz pixabay com jpg
livada de smochini este langa buzau jpg
image
image
image
image
proteste   profimedia 0727331327 jpg
rapper rus   mrwalkie Instagram  jpg
7 front elvetianca pensiune jpg
6 baza 1 garsoniera jpg
rate banci jpg
calendar ortodox 2021 03 octombrie sf dionisie aeropagitul png