O fetiță de 10 ani către Obama: «Dacă aţi fi avut doi taţi care se iubesc, ce aţi fi făcut?» Vezi ce i-a răspuns!

CLIIMA20120503 0096 1 jpeg
Barack Obama (foto: AFP)

O fetiţă în vârstă de 10 ani, fiica unor părinţi homosexuali, i-a trimis o scrisoare lui Barack Obama, pentru a-i mulţumi pentru sprijinul pe care liderul american l-a oferit cuplurilor de acelaşi sex, dar şi pentru a-i cere sfaturi referitoare la agresiunile care au loc în şcolile americane faţă de elevii cu părinţi care au o orientare homosexuală.

Atitudinea deschisă a democratului Barack Obama şi sprijinul acordat cuplurilor homosexuale au determinat pe o copilă în vârstă de 10 ani să-i trimită o scrisoare liderului de la Casa Albă, reales preşedinte al Statelor Unite ale Americii în urma sufragiului universal indirect desfăşurat marţi.

Sunt foarte fericită ca sunteţi de acord că doi bărbaţi se pot iubi unul pe celălalt, dar la şcoală ceilalţi copii cred că acesta este un obicei scârbos şi ciudat. Asta îmi răneşte sentimentele, aşa că am decis sa mă adresez dumneavoastră, pentru că sunteţi eroul meu. Dacă aţi fi fost în locul meu şi aţi fi avut doi taţi care se iubesc unul pe celălalt, ce aţi fi făcut?", i-a scris micuţa Sophia lui Barack Obama, potrivit Huffington Post.

Spre surprinderea copilei, dar şi a părinţilor, liderul de la Casa Albă i-a răspuns: „Mulţumesc că mi-ai scris cuvinte de o asemenea însemnătate în legătură cu familia ta. În timp ce citeam scrisoarea ta, m-am simţit mândru că sunt preşedintele tău".

Încercând să-i explice diferenţele familiale existente în SUA, liderul de la Washington a precizat că „în America, nicio familie nu este identică cu altă familie". „Trebuie să ne mândrim cu acest lucru", a atras atenţia Barack Obama.

Actualul preşedinte al SUA i-a oferit şi sfaturi micuţei Sophia în legătură cu „golanii" de la şcoală: „Este foarte important să îi tratezi pe cei din jurul tău aşa cum te aştepţi să te trateze şi ei pe tine. Aminteşte-le mereu că şi ei trebuie să procedeze la fel".

simeon stalpnicul png
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
image png
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
Oana Ionita in spital  jpg
petrol sonda foto shutterstock
Biserica Batusari Curtea de Arges foto Wikipedia JPG
image
image
image
image
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg
hot mascat jpeg
FotoJet jpg
kalnoky printul charles jpg