O nouă revoluţie sexuală în România: mai mulţi bărbaţi decât femei

14 februarie 2011

"Practic, la sfârşitul anilor '80 erau aproximativ 800.000 de tineri (cu vârste între 21 şi 23 de ani) care îşi căutau perechea. Dintre aceştia, un sfert de milion erau fete, pentru ele existând riscul să rămână singure. În asemenea perioade, din cauza lipsei partenerilor, fetele lasă garda jos mai repede, iar băieţii încearcă să profite cât mai mult de acest trend libertin", explică Lăzăroiu.

Pe lângă frustrările alimentare şi cele privind libertatea de exprimare, s-au adăugat frustrările unei revoluţii sexuale neîmplinite", adaugă acesta.

În următorii ani, în România se prefigurează tocmai inversul. Iar fenomenul aduce cu el şi probleme.

O creştere a agresivităţii nu este de neglijat în perioada apropiată anului 2019. Cercetătorii arată că, în asemenea perioade, este foarte probabilă o creştere a violenţei sexuale. Ceea ce poate să însemne o creştere a numărului de violuri, de cazuri de violenţă domestică iniţiată de bărbaţi sau de crime care au la bază motivaţii şi impulsuri sexuale", mai spune specialistul.

Bărbaţii cu resurse mai mari se vor căsători mai repede, iar cei cu resurse limitate vor fi şi cei care vor rămâne singuri, precizează articolul citat.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png