O prezentatoare tv divorţează la câteva luni de la nuntă? Ce spun părinţii ei

17 octombrie 2013
CLIIMA20121101 0029 1 jpeg
Alina şi iubitul ei, Viktor, cetăţean german

Discreţie. Acesta este cuvântul care îi caracterizează cel mai bine pe Alina Puşcaş şi partenerul ei, Viktor Biletz. S-au căsătorit în la sfârşitul lunii mai şi şi-au menţinut căsnicia departe de presă. Joi seară, o postare a lui Viktor i-a indus în eroare pe prietenii acestuia, care au crezut că îşi anunţă despărţirea.

Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii «Te cunosc de undeva» de la Antena 1, care a avut o apariţie spectaculoasă în telenovela "Narcisa Sălbatică", s-a măritat pe 24 mai cu iubitul ei,  Viktor Biletz, la Primăria din Sibiu.

Alina şi Viktor radiau de fericire la cununia care a avut loc în mai, la Sibiu (foto: Tribuna.ro)

simeon stalpnicul png

Viktor şi-a schimbat fotografia de copertă, unde apărea alături de soţia lui, iar asta i-a făcut să creadă pe unii dintre prieteni că s-au despărţit.

Părinţii Alinei au infirmat însă zvonurile şi au declarat pentru reporterii CLICK! că totul merge bine între prezentatoarea tv şi soţul ei.

"Sunt prostii, nu e nimic adevărat. V-o dau la telefon pe mama Alinei să vă confirme ea că nu s-au despărţit", a declarat pentru CLICK! Gheorghe Turda, artistul care s-a căsătorit anul trecut cu mama vedetei de la Antena 1

"Sunt invenţii, am sunat-o pe Alina încă de aseară, ea dormea, el era la calculator. M-a asigurat că nu e nimic adevărat şi că sunt bine. Am un ginere extraordinar. Azi am vobrit iar cu Alina şi mi-a zis să nu iau în seamă ce s-a scris, că nu e adevărat", a spus Luci, mama Alinei Puşcaş.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cannes PNG
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png