O prezentatoare tv divorţează la câteva luni de la nuntă? Ce spun părinţii ei

Ultima actualizare:

    Alina şi iubitul ei, Viktor, cetăţean  german
Alina şi iubitul ei, Viktor, cetăţean german

Discreţie. Acesta este cuvântul care îi caracterizează cel mai bine pe Alina Puşcaş şi partenerul ei, Viktor Biletz. S-au căsătorit în la sfârşitul lunii mai şi şi-au menţinut căsnicia departe de presă. Joi seară, o postare a lui Viktor i-a indus în eroare pe prietenii acestuia, care au crezut că îşi anunţă despărţirea.

Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii «Te cunosc de undeva» de la Antena 1, care a avut o apariţie spectaculoasă în telenovela "Narcisa Sălbatică", s-a măritat pe 24 mai cu iubitul ei,  Viktor Biletz, la Primăria din Sibiu.

Alina şi Viktor radiau de fericire la cununia care a avut loc în mai, la Sibiu (foto: Tribuna.ro)

simeon stalpnicul png

Viktor şi-a schimbat fotografia de copertă, unde apărea alături de soţia lui, iar asta i-a făcut să creadă pe unii dintre prieteni că s-au despărţit.

Părinţii Alinei au infirmat însă zvonurile şi au declarat pentru reporterii CLICK! că totul merge bine între prezentatoarea tv şi soţul ei.

"Sunt prostii, nu e nimic adevărat. V-o dau la telefon pe mama Alinei să vă confirme ea că nu s-au despărţit", a declarat pentru CLICK! Gheorghe Turda, artistul care s-a căsătorit anul trecut cu mama vedetei de la Antena 1

"Sunt invenţii, am sunat-o pe Alina încă de aseară, ea dormea, el era la calculator. M-a asigurat că nu e nimic adevărat şi că sunt bine. Am un ginere extraordinar. Azi am vobrit iar cu Alina şi mi-a zis să nu iau în seamă ce s-a scris, că nu e adevărat", a spus Luci, mama Alinei Puşcaş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
oua jpg
image png
1 pasca oua rosii cozonac 1706149666 jpg jpeg
atena pixabay jpg
saptamana luminata
flori jpeg
image png
1 femeie menopauza jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net