O româncă, celebră în Grecia. Are puterea de a vedea viitorul

image
Angie Loupescou ╚Öi-a deschis un centru de consultan╚Ť─â la Atena, ├«ns─â e solicitat─â de oameni din toate col╚Ťurile lumii

Angie Loupescou, o rom├ónc─â originar─â din Constan╚Ťa, este celebr─â ├«n Grecia ╚Öi chiar ├«n ├«ntreaga lume, dup─â ce a f─âcut previziuni incredibile. A ÔÇ×v─âzutÔÇŁ pr─âbu╚Öirea turnurilor gemene din SUA, accidente, evenimente cu implica╚Ťii majore ╚Öi chiar apari╚Ťia coronavirusului cu mult timp ├«nainte s─â apar─â. ├Än prezent, ╚Ťine conferin╚Ťe online, face consulta╚Ťii prin telefon ╚Öi Skype cu oameni de toate v├órstele ╚Öi de toate na╚Ťionalit─â╚Ťile. Spune c─â ├«n multe cazuri e suficient s─â aud─â vocea cuiva pentru a-i prevedea viitorul.

A fost înfiată de o familie de greci

Angie a tr─âit ├«n Rom├ónia p├ón─â la v├órsta de 12 ani. R─âmas─â orfan─â, dup─â ce p─ârin╚Ťii i-au murit ├«ntr-un accident de ma╚Öin─â, a fost adoptat─â de un cuplu de greco-rom├óni care au luat-o cu ei ├«n Grecia. Doi ani mai t├órziu a ├«nceput s─â observe c─â are capacit─â╚Ťi paranormale. ÔÇ×La ╚Öcoal─â ╚Ötiam subiectele care urmau s─â cad─â la examen, prevedeam lucruri care urmau s─â se ├«nt├ómple familiei ╚Öi cunoscu╚Ťilor, iar ele se adevereau ├«ntotdeauna. A╚Öa mi-am dat seama c─â Dumnezeu mi-a f─âcut un cadou rar, cel al clarviziunii ╚Öi al telepatieiÔÇŁ, a povestit Angie Loupescou, ├«ntr-un interviu pentru Click!. ╚śi-a dorit s─â urmeze Facultatea de Teologie, dar, ├«n cele din urm─â, a urmat Psihologia ╚Öi Filosofia. Studiile au ajutat-o foarte mult s─â-╚Öi ├«n╚Ťeleag─â ╚Öi s─â-╚Öi dezvolte abilit─â╚Ťile ├«nn─âscute.

A prev─âzut cutremure, inunda╚Ťii ╚Öi chiar apari╚Ťia coronavirusului

image
Angie Loupescou a scris nenum─ârate c─âr╚Ťi despre previziuni, feng shui, interpretarea viselor, inclusiv cu sfaturi de supravie╚Ťuire ├«n perioada crizei economice

A ├«nceput s─â devin─â un nume prin anii 2000, odat─â cu lansarea c─âr╚Ťii ei, numite ÔÇ×Vie╚Ťile precedente ale personalit─â╚Ťilor celebreÔÇŁ. Acolo a scris despre viziunea ei privind dobor├órea turnurilor gemene din SUA. Un an mai t├órziu, ├«n septembrie 2001, catastrofa se adeverea. ÔÇ×Apoi, am mai prev─âzut multe din evenimentele importante petrecute de-a lungul timpului, de la cutremure, incidente, situa╚Ťii economice, inunda╚Ťii, p├ón─â la apari╚Ťia coronavirusului ╚Öi alegerea ├«n State a pre╚Öedintelui Biden. Toate au ap─ârut ├«n interviuri televizate sau ├«n articole de pres─â.

E solicitat─â de oameni din toat─â lumea

├Än prezent, Angie Loupescou este cercet─âtor ├«n metafizic─â, psiholog, hipnoterapeut clinic, ├«nzestrat─â cu rare capacit─â╚Ťi telepatice. Face parte din echipa medical─â a Clinicii Universit─â╚Ťii Leipzig, din echipa Societ─â╚Ťii de Cercetare Psihic─â din Londra ╚Öi din Guild National of Hypnotists din SUA. Ea a fondat Societatea ╚śtiin╚Ťific─â de Cercetare Psihic─â din Grecia ╚Öi Centrul de Consultan╚Ť─â Psihologic─â ╚Öi Hipnoterapie Loupescou Consultants din Atena. Cu tot acest bagaj academic, completat de capacit─â╚Ťile paranormale ├«nn─âscute, Angie a ajuns un nume at├ót ├«n Grecia, c├ót ╚Öi peste hotare. Oamenii de peste tot apeleaz─â la ea, iar lista de a╚Öteptare e lung─â. ÔÇ×Chiar ╚Öi acum, ├«n carantin─â, sunt solicitat─â de oameni din toat─â lumea pentru consulta╚Ťii prin telefon sau prin Skype. ├Ämplinirea mea este c─â pot ajuta oamenii folosindu-mi harulÔÇŁ. ├Äntrebat─â ce vede ├«n fa╚Ť─â pentru Rom├ónia, Angie ne r─âspunde: ÔÇ×E o situa╚Ťie dificil─â, o combina╚Ťie a crizei economice cu cea a coronavirusului, care va dura ├«nc─â 2-3 aniÔÇŁ.

Poate detecta boli sau preveni accidente

Rom├ónca acord─â consulta╚Ťii pentru rezolvarea problemelor personale, sentimentale, sau legate de carier─â, de s─ân─âtate. ÔÇ×Pot detecta intuitiv boli sau accidente ├«nainte de a se produce. Astfel, previn, avertizez. Oamenii mai apeleaz─â la mine pentru tehnici de relaxare ╚Öi sus╚Ťinere (stres, atacuri de panic─â, fobii, obsesii, insomnie, bulimie, anorexie, fumat, reglarea metabolismului etc.), pentru interpretarea viselor, retrospective din vie╚Ťile anterioare, cre╚Öterea ├«ncrederii de sine, alungarea energiei negative, strategii pentru o via╚Ť─â fericit─â, printre care ╚Öi sfaturi despre tehnica Feng ShuiÔÇŁ. Metodele ei sunt variate: telepatie, previziune, hipnoterapie sau bioenergie. ÔÇ×Nici o alt─â metod─â nu s-a dovedit, p├ón─â azi, s─â r─âspund─â at├ót de perfect la nevoile fizice ╚Öi spirituale ale organismului ca hipnoterapia ╚Öi hipnoza intuitiv─â. Acest tip de hipnoz─â este ceea ce face ca Centrul Loupescou s─â fie unic ├«n lumeÔÇŁ, explic─â Angie.

Ce este hipnoza și care e utilitatea ei

Conform specialistului, hipnoza este cea mai eficient─â metod─â terapeutic─â a secolului 21, complet inofensiv─â, recunoscut─â de medicina modern─â. ÔÇ×E important de remarcat c─â ├«n SUA a fost utilizat─â de c─âtre psihiatri dup─â razboiul din Vietnam, pentru vindecarea a mii de solda╚Ťi afecta╚Ťi psihic ╚Öi pentru reintegrarea lor ├«n societate. Hipnoza e utilizat─â ├«n rezolvarea eficient─â a multor probleme de natur─â personal─â ╚Öi a celor legate de cariera profesional─â. E necesar, ├«ns─â, ca hipnoterapeutul s─â fie un om cu un bagaj vast de cuno╚Ötin╚Ťe ╚Öi dotat cu harul intui╚Ťiei ╚Öi capacit─â╚Ťii de a aduce pacientul ├«n stare de hipnoz─â, adic─â de relaxare. De relaxare, nu de somn, a╚Öa cum cred unii ├«n mod gre╚ÖitÔÇŁ, ne explic─â Angie Loupescou. Terapeutul intr─â el ├«nsu╚Öi ├«ntr-o stare de hipnoz─â, care ├«i permite s─â afle cauzele problemelor pacientului. Poate depista:

  • Apari╚Ťia unor boli ├«nainte ca acestea s─â apar─â
  • Energia negativ─â acumulat─â ├«n urma stresului, dar ╚Öi ├«n urma contactului cu alte persoane, plus ├«ndep─ârtarea ei
  • Persoanele disp─ârute
  • Cauza problemelor personale ╚Öi de carier─â
  • Karma care poate fi legat─â de incidente dintr-o via╚Ť─â anterioar─â.
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
646x404 jpg
BeFunky collage (3) jpg
oana roman 2 webp
jennifer lopez ben affleck jpg
Anne Heche FOTO Getty Images
soferi opriti de politisti jpeg
wizz air avion jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
fbi donald trump 2 webp
calendar ortodox 2021 13 august sf tihon din zadonsk png
calendar ortodox 2021 12 august sfintii mucenici fotie si anichint png
FotoJet (1) jpg
wizz air avion jpeg
Razboi in Ucraina - pagubele provocate de bombardamentele din Kostiantynivka FOTO AFP