O româncă creează lenjerie intimă pentru vedetele de la Hollywood

simeon stalpnicul png

 Alexandra Popa (foto jos) a plecat din România împreună cu părinţii, imediat după Revoluţie. Acum trăieşte la Londra, unde, în 2007, a pus bazele propriului brand de lenjerie intimă, Bordelle.

Când ai plecat din România şi de ce? Îţi mai aminteşti ceva de aici?

Alexandra Popa: Am plecat din România imediat după Revoluţie. Aveam 7 ani atunci, aşa că îmi amintesc destul de bine de locul în care mi-am petrecut prima parte a copilăriei.

Mai ai rude în România? Ai mai revenit de atunci?

image

Toate rudele mele, în afara celor foarte apropiate, sunt în Bucureşti. Din acest motiv încerc să mă întorc cel puţin o dată pe an, dar, de când mi-am lansat brandul, în 2007, abia dacă mai am timp. Aşa că încerc să profit la maximum de câte un weekend petrecut în România, din când în când.

Cum a luat naştere brandul Bordelle şi de ce ai ales acest nume?

Naşterea brandului Bordelle a venit după stagiul meu de doi ani la o micuţă casă de modă pret à porter din Londra. Acolo am învăţat elementele de bază ale industriei modei şi mi-am dat seama că există o lipsă de creativitate în zona destul de statică a creaţiei de lenjerie intimă. Aş putea spune că numele pe care l-am ales pentru acest brand a contribuit foarte mult la succesul său.

Vezi aici galerie FOTO cu lenjeria creată de Alexandra

Monica Columbeanu a pozat pentru Bordelle. De ce aţi ales-o pe ea? Ai colaborat şi cu alte modele din România?

Monica este naturală, frumoasă şi feminină, aşa că imaginea ei a îmblânzit creaţiile mele dure şi cumva extreme. Ne-am întâlnit întâmplător în vara lui 2007, când ieşisem seara în oraş, şi m-am gândit instantaneu că ar fi potrivită pentru următoarea mea şedinţă foto. Monica este, până acum, singurul model din România cu care am lucrat, dar asta se poate schimba. Diana Moldovan e un model foarte apreciat în acest moment, aşa că mi-ar plăcea să lucrez cu ea.

Mai multe vedete - între care Rihanna, Lady Gaga, Miley Cirus, Shakira, Britney Spears - ţi-au purtat creaţiile. Ai mai colaborat şi cu altele?

Bordelle are o atracţie deosebită la celebrităţi, ceea ce practic a scos brandul în prim-plan şi e ironic, pentru că ele poartă aceste ţinute tocmai din acest motiv! Recent, am lucrat alături de Michael Kaplan - un designer de costume genial (care a făcut ţinutele pentru filme precum „Fight Club" şi „Pearl Harbour" n.r.) - şi am conceput câteva piese-unicat pentru primul rol cinematografic al Christinei Aguilera, alături de Cher, în filmul muzical „Burlesque", care va avea premiera în iarna lui 2010.

Află le adevarul.ro, în ce reviste celebre au apărut creaţiile Alexandrei Popa

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
cladiri bucuresti jpeg
înșelat jpg
cub dinu maxer fiul png
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg