O vedetă BBC s-a sinucis într-un joc sexual eşuat - VIDEO

Ultima actualizare:

    Kristian Digby (foto: The Sun)
Kristian Digby (foto: The Sun)

Moderatorul homosexual a fost găsit mort în apartamentul său din Londra, luni seara, anchetatorii bănuind că tânărul a decedat în urma unui joc sexual ce nu a funcţionat conform planului.

Kristian Digby (32 de ani) prezenta emisiunea To Buy Or Not To Buy ( "A cumpăra sau a nu cumpăra" - n.r.) difuzată de BBC, iar moartea sa neaşteptată a şocat audienţa britanică.

Autorităţile consideră suspect modul în care a decedat tânărul şi nu exclud posibilitatea unei omucideri de un posibil partener homosexual.

"Deocamdată suntem de părere că a murit în urma unei auto-asfixieri erotice", a declarat o sursă din cadrul poliţiei pentru The Sun.

Îndrăgit de fanii emisiunilor prezentate, dar şi de cei care au intrat în contact cu el, dispariţia subită a lui Kristian Digby a creat o adevărată presiune publică pentru aflarea adevărului.

"A înfiinţat o asociaţie de proprietari şi a unit oamenii aşa cum nimeni nu a mai facut-o. Planta copaci pe strada noastră şi toţi voiau să se împrietenească cu el", a declarat Steve Fletcher, un vecin.

În comunicatul emis de BBC se precizează: "Kristian a fost un moderator talentat şi foarte îndrăgit. A adus un surplus de energie şi căldură în toate show-urile sale. Condoleanţe familei".

*Asfixierea erotică presupune oprirea fluxuluide oxigen către creier, prin sufocare, pentru a obţine plăceri erotice intense.

Citeşte şi:

Dezvăluire şoc: Un prezentator BBC şi-a ucis partenerul homosexual - VIDEO

Realizatorul BBC Ray Gosling, arestat pentru că şi-a ucis iubitul

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net