O vedetă din România: «Nu pot să cred că Hruşcă şi Fuego aşteaptă 1 lună pe an ca să se simtă artişti»

"Am intrat in luna lui Hrusca si-a lui Fuego. Unul este Mos Nicolae, altul Mos Craciun. Alegeti voi care cum este...E totuna. In toate magazinele, hotelurile, lifturile, cofetariile in care intri, o sa se auda de undeva, dintr-o boxa, cele doua voci ninse, nascute si vandute sa aduca iarna.

Mie, imi aduc doar frig si niciun pic de caldura. Liniste, nici atat. Am inceput sa asociez ideea de frig cu poza lui Stefan Hrusca. Cum vine frigul si mirosul de iarna, trebuie sa fie pe un perete, pe strada, un afis cu poza lui si "concert extraordinar de Craciun". Fuego nu-si mai pune poza pe afis. S-a prins mai repede...

Nu pot sa cred ca sunt artisti care asteapta 1 luna pe an ca sa se simta artisti. Nu pot sa ma prefac ca ei nu se prefac...", a scris Cornel pe blogul lui.

Solistul trupei Vunk motivează apoi de ce a scris aceste rânduri: "Mi-e ciuda cand artistii se multumesc cu prea putin, uita sa se redescopere, sa se reinventeze. Uita ca nu sunt niste comercianti de emotii, ci producatori de emotii. Este o lista lunga de artisti care trec prin aceeasi auto-suficienta, dar suntem in perioada in care cei doi sunt zei pentru o luna, iar bradul impodobit este palatul lor", a mai scris Cornel.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
bianca dragusanu
gyuri pascu si daniela marin
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
vladimir putin si bomba nucleara
Georgia Meloni FOTO Profimedia
TANC2 jpg
image
image
image
image
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
vladimir putin si bomba nucleara
bec
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
botulism Sursă foto: Profimedia
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg