«O vrem pe profă înapoi!»

simeon stalpnicul png

Elevii de la Colegiul Tehnic “Gheorghe Magheru”  din Târgu Jiu vor ca Ramona Mischie să se întoarcă la şcoală. După moartea lui Alexandru Popovici, profesoara de română nu s-a mai prezentat în faţa elevilor săi, fiind în concediu medical.

Dacă familia Popovici doreşte ca Ramona Mischie să fie exclusă din învăţământ, la şcoală lucrurile nu stau deloc aşa.

Zeci de elevi au intrat în vacanţă cu părere de rău pentru profesoara lor de română, care nu s-a mai prezentat la şcoală de două săptămâni.

„În numele clasei îi urăm Sărbători fericite şi o chemăm la şcoală. O vom privi aşa cum o ştiam noi şi nu vrem să-i ia nimeni locul", spune Elena Mădălina, una dintre elevele Ramonei Mischie.

Cât despre idila dintre profesoară şi fostul ei elev, Alexandru Popovici, elevii Colegiului Tehnic "Gheorghe Magheru"spun că Ramona Mischie nu are nici o vină.

Înainte de a intra în vacanţa de Sărbători,elevii au scris pe tablă un mesaj către Ramona Mischie

simeon stalpnicul png

"Îmi doresc să vină la şcoală pentru că ne e dor de ea. Ramona Mischie ştia să intre sub pielea noastră. Nu a fost vina ei. Ea explică lecţiile foarte bine. O aştept la şcoală", a declarat Alexandra Adelina, elevă în clasa a IX-a.

De aceeaşi părere sunt şi băieţii, care spun că Ramona este profesoara lor favorită. „Vrem să vină la şcoală. Nu am văzut-o de două săptămâni. Eu cred că ea a vrut să fie alături de el şi să-l susţină, pentru că ea e o profesoară bună, cu suflet mare. Îmi place că dă notele pe merit şi, chiar dacă mi-a dat notă mică, o apreciez", explică Cătălin Jianu, elevul clasei a X-a D.

   Mai citeşte:         Cadou de dincolo de moarte pentru profa de română         S-a omorât din dragoste pentru profa de română        „Alex a făcut sex cu profesoara“, spune cel mai bun prieten al tânărului sinucigaş        «Nu am făcut sex cu Alex, doar ne-am sărutat»        Profa nu şi-a luat adio de la Alexandru         Scrisoare de dincolo de moarte        Şi profa de română a încercat să se sinucidă

Iată alte cazuri de sinucideri în rândul adolescenţilor:       Fiu de miliardar, spânzurat din dragoste        A vrut să moară pentru că părinţii vroiau să o mute de la liceu        Buzău: Adolescent găsit spânzurat în pădure       La 16 ani, s-a spânzurat din dragoste

De când profesoara pentru care Alexandru Popovici şi-a luat zilele, a intrat în concediu medical, orele de română au fost preluate de către un alt cadru didactic. Elevii spun însă că îşi doresc cu nerăbdare ca Ramona să se întoarcă la clasă. 

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
FotoJet (10) jpg
alexandra dinub jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
front 2 (captura video) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg