Oana Lis şi-a asortat părul cu geanta şi pantofii!

simeon stalpnicul png

Oana Lis face ce face şi şochează din nou! După ce a apărut în public cu tot soiul de peruci, ea şi-a vopsit acum părul într-un roşu turbat. Trecătorii îşi dădeau coate, amuzaţi că Oana a exagerat cu această culoare care se regăseşte la pantofi, geantă şi unghii.

Soţia fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, vrea cu orice preţ să atragă atenţia asupra sa. Ea nu ţine cont de modă sau de etichetă şi îşi alege ţinutele în funcţie de propriile-i gusturi.

simeon stalpnicul png

Şi cum nu iese niciodată din casă nearanjată, Oana merge destul de des la coafor. Considerând că roşcatul cu care a devenit celebră este deja banal, vedeta a hotărât să-şi schimbe puţin look-ul, lăsându-se pe mâna stiliştilor.

simeon stalpnicul png

Şoc, însă, căci Oana a ieşit pe stradă asortată din cap până în picioare: părul roşu, geanta roşie, pantofii roşii, ba chiar şi unghiile tot în roşu le-a vopsit . Vedeta a stârnit reacţii amuzante în rândul trecătorilor, care întorceau capul după ea, amuzaţi: „Are probleme grave! Tot timpul îşi pune pe ea accesorii şi piese vestimentare extrem de urâte, rezultatul fiind o imagine ieftină! Iar în această ţinută arată groaznic de rău! Prea mult roşu, plus că de mulţi ani nu se mai poartă geanta şi încălţămintea în aceeaşi nuanţă! Revino la culoarea anterioară a pă­­­­­­rului, iar vestimentar, în­­cear­­că să nu abuzezi de cu­­lori puternice şi mai ales în acelaşi context! Culorile tari păstrează-le doar pentru mici accesorii, brăţări şi maximum o geantă!", ne-a declarat stilistul Ana Maria Cornea.

Mai citeşte:

Oanei Lis i s-a făcut dor de viaţa la ţară

Oana Lis după ce a băut vodcă din penis de cerb: „Lasă-mă să rămân cu gustul!"

Oana Lis, cu geanta pe cap ca Monica!

326165787 904848454297882 5448615368117640899 n jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
couple 7353748 1920 jpg
George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
Eduard Dragu Salagean Romanii au talent Foto Pro TV jpg
sex jpg
caine furios jpeg
image
image
image
image
image
image
madalina manole facebook jpg
couple 7353748 1920 jpg
calendar ortodox 2021 1 februarie sfantul mucenic trifon png
biblioteca3 jpg
caine furios jpeg
Victor Pițurcă INQUAM Photos George CalinB jpg