Oana Lis: «Viorel îmi face anul ăsta un copil»

5 ianuarie 2013

Finalul anului 2012 i-a pus pe Oana (33 de ani) şi pe Viorel Lis (68 de ani) sub lupa unui divorţ iminent, după mai multe neînţelegeri. Cu toate acestea, Sărbătorile i-au reapropiat pe cei doi. Ba, mai mult, au făcut-o pe soţia fostului primar să-şi facă planuri pentru a rămâne însărcinată în acest an.

Oana Lis a declarat ieri, în exclusivitate pentru Click!, că Viorel Lis îşi doreşte la fel de mult apariţia unui bebeluş în viaţa lor de cuplu şi că se va lăsa ghidat de dorinţele frumoasei sale soţii. Perioada de înainte de Anul Nou pare că i-a priit familiei Lis, cei doi uitând de disensiunile dintre ei, după ce au petrecut împreună în mai multe restaurante.

„Am petrecut Sărbătorile în Bucureşti, împreună cu Viorel. De Revelion am fost la restaurantul unde am făcut cununia, pentru ca mai apoi să mergem într-un club de manele. Nu am mai vorbit nimic de divorţ. Am profitat de perioadă şi ne-am comportat ca atare unul cu celălalt. Eu de Sărbători de obicei sunt foarte supărată, pentru că nu îi am pe ai mei lângă mine, nu am un copil... Dar am vorbit cu Viorel şi despre asta şi anul ăsta vrem să facem un copil. Mi-a spus: «Facem ce vrei tu!». Acum aşteptăm, în aprilie mai vedem dacă mai facem ceva cu divorţul, nu e nimic bătut în cuie", ne-a mărturisit Oana Lis.

La aproape 69 de ani, Viorel Lis ar putea avea probleme cu libidoul. În acest caz, afrodiziacele naturale ajută la îmbunătăţirea vieţii sexuale. În trecut, acestea erau folosite şi pentru a trata impotenţa şi infertilitatea. Stridiile. Romanii foloseau stridiile ca afrodiziac, deoarece sunt bogate în zinc, care ajută la creşterea nivelului de testosteron sau progesteron.

Bananele şi papaya. Bananele conţin potasiu şi vitamina B, care, dacă sunt consumate, cresc nivelului hormonilor sexuali. La fel ca şi bananele, papaya facilitează producţia estrogenului.

Ardeiul iute. Creşte nivelul de energie şi duce la creşterea temperaturii corpului, îmbunăţind circulaţia sanguină, mai ales în zonele genitale.

Ciocolata. Este unul dintre cele mai cunoscute afrodiziace, deoarece conţine feniletinamină şi serotinină, două substanţe care duc la relaxare, excitare şi la o senzaţie generală de bine.

florin calinescu png
Cub Laurențiu Reghecampf jpeg
anamaria prodan (3) jpg
laurentiu reghecampf corina caciuc png
BeFunky collage (16) jpg
10 luca reghecampf si laurentiu reghecampf jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cooks 1665726 1920 jpg
Dr Florin Bloj   medic radiologie interventionala jpeg
captura de ecran 2022 05 19 110100 png
Primarul Mircea Rusu are interdicţie de a-şi exercita funcţia foto arhivă
adapost caini ziare 0 jpg
crowd 5076714 1920 jpg