Oana Lis: «Viorel îmi face anul ăsta un copil»

Ultima actualizare:

Finalul anului 2012 i-a pus pe Oana (33 de ani) şi pe Viorel Lis (68 de ani) sub lupa unui divorţ iminent, după mai multe neînţelegeri. Cu toate acestea, Sărbătorile i-au reapropiat pe cei doi. Ba, mai mult, au făcut-o pe soţia fostului primar să-şi facă planuri pentru a rămâne însărcinată în acest an.

Oana Lis a declarat ieri, în exclusivitate pentru Click!, că Viorel Lis îşi doreşte la fel de mult apariţia unui bebeluş în viaţa lor de cuplu şi că se va lăsa ghidat de dorinţele frumoasei sale soţii. Perioada de înainte de Anul Nou pare că i-a priit familiei Lis, cei doi uitând de disensiunile dintre ei, după ce au petrecut împreună în mai multe restaurante.

„Am petrecut Sărbătorile în Bucureşti, împreună cu Viorel. De Revelion am fost la restaurantul unde am făcut cununia, pentru ca mai apoi să mergem într-un club de manele. Nu am mai vorbit nimic de divorţ. Am profitat de perioadă şi ne-am comportat ca atare unul cu celălalt. Eu de Sărbători de obicei sunt foarte supărată, pentru că nu îi am pe ai mei lângă mine, nu am un copil... Dar am vorbit cu Viorel şi despre asta şi anul ăsta vrem să facem un copil. Mi-a spus: «Facem ce vrei tu!». Acum aşteptăm, în aprilie mai vedem dacă mai facem ceva cu divorţul, nu e nimic bătut în cuie", ne-a mărturisit Oana Lis.

La aproape 69 de ani, Viorel Lis ar putea avea probleme cu libidoul. În acest caz, afrodiziacele naturale ajută la îmbunătăţirea vieţii sexuale. În trecut, acestea erau folosite şi pentru a trata impotenţa şi infertilitatea. Stridiile. Romanii foloseau stridiile ca afrodiziac, deoarece sunt bogate în zinc, care ajută la creşterea nivelului de testosteron sau progesteron.

Bananele şi papaya. Bananele conţin potasiu şi vitamina B, care, dacă sunt consumate, cresc nivelului hormonilor sexuali. La fel ca şi bananele, papaya facilitează producţia estrogenului.

Ardeiul iute. Creşte nivelul de energie şi duce la creşterea temperaturii corpului, îmbunăţind circulaţia sanguină, mai ales în zonele genitale.

Ciocolata. Este unul dintre cele mai cunoscute afrodiziace, deoarece conţine feniletinamină şi serotinină, două substanţe care duc la relaxare, excitare şi la o senzaţie generală de bine.

image
image
image
image
image
image
Stejar 3 jpg
caine jpeg
calendar ortodox 2021 20 martie cuviosi mucenici manastirea sf sava cel sfintit png
romani albania arestati webp
supermarket jpg
Banner test iq