Oana Mizil confirmă relaţia cu Vanghelie: «Ne iubim şi nu ne este ruşine să o recunoaştem»


    Oana Mizil se iubeşte cu Marian Vanghelie (foto:oananiculescumizil.wordpress.com)
Oana Mizil se iubeşte cu Marian Vanghelie (foto:oananiculescumizil.wordpress.com)

Oana Niculescu Mizil a recunoscut astăzi că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Marian Vanghelie.

Ea a confirmat astfel zvonurile apărute în presă în ultimele două zile şi se declară fericită alături de Marian Vanghelie.

Mai mult, deputatul PSD dezvăluie şi calităţile prin care primarul sectorului cinci al Capitalei a cucerit-o, dar recunoaşte şi că a minţit în privinţa relaţiei pe care o are cu acesta. Mizil şi-a dorit astfel să îl determine pe Vanghelie să îşi asume responsabilitatea asupra acestei relaţii "în mod bărbătesc".

"Da, este adevărat, Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să o recunoaştem, chiar dacă relaţia noastră a fost şi va rămâne una discretă. După cum se ştie, el a făcut public faptul că suntem împreună, iar eu îl susţin, chiar dacă am negat la un moment dat. Aşa mi s-a părut firesc, în acel moment, să îl las primul pe el să îşi asume aceasta relaţie, bărbăteşte, iar acesta este unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult la el. Bărbăţia, onestitatea, ambiţia şi faptul că îşi asumă faptele şi opiniile fără a da înapoi. Dar, mai ales, îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere. Avem o relaţie firească, frumoasă, care a evoluat de la sine. Trăim o “întâmplare” umană specială, dar atât de obişnuita, care ne face fericiţi şi care nu supără pe ceilalţi, atât timp cât amândoi suntem nişte oameni liberi. Atât eu cât şi Marian ne-am separat de soţii noştri şi suntem în relaţii foarte bune cu ei ", a spus Niculescu Mizil pe blogul personal.

Citeşte şi:

E OFICIAL! Vanghelie, despre relaţia cu Oana Niculescu-Mizil: «M-a atras structura ei»

mihai voropchievici 1 jpeg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
FotoJet (9) jpg
FotoJet (11) jpg
FotoJet (10) jpg
Dieta - alimente sanatoase - peste - nuci  fructe - legume FOTO Shutterstock
horoscop 18 noiembrie jpg
Lucianna Vagneti Lucianna Vagneti jpeg
image
image
image
image
image
image
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg
FotoJet (10) jpg
avalansa cabana capra FOTO IPJ Arges jpg
calendar ortodox 2021 5 februarie sfanta mucenita agata icoana de sorin vintzeanu jpeg
fumat , alcool, jpg