Oana Roman, clovn după 6 ore de machiaj


    Oana Roman a trebuit să îndure ore  întregi machiajul greoi de pe chip, dar nu  s-a plâns nici o clipă. Masca ei a costat  peste 4.000 € şi a fost adusă din SUA
Oana Roman a trebuit să îndure ore întregi machiajul greoi de pe chip, dar nu s-a plâns nici o clipă. Masca ei a costat peste 4.000 € şi a fost adusă din SUA

Startul emisiunilor de divertisment pentru această vară este dat de Dan Negru, cu „Demascarea", un show în care vedetele vor fi deghizate total. Oana Roman a acceptat şi ea provocarea transformării şi, după şase ore de machiaj, s-a transformat într-un clovn.

După 12 ani în care a făcut senzaţie cu show-uri precum „Te pui cu blondele?" sau „Plasa de stele", Dan Negru rămâne pe micul ecran şi în această vară, tot la Antena 1.

Noul său proiect este intitulat „Demascarea" şi va începe de la 8 iulie. Negru va prezenta telespectatorilor zeci de vedete din toate domeniile, care vor intra în jocul măştilor.

Oana Roman
Oana Roman

Adică vor fi transformate total, în urma unor şedinţe lungi de machiaj şi vor purta costume, pentru a întruchipa fel şi fel de personaje celebre.

Machiajul vedetelor a fost asigurat de un make-up artist extrem de talentat, Andreea Rădulescu, iar măştile purtate de VIP-uri au fost aduse tocmai din America, din „Cetatea Filmului" din Los Angeles.

Deghizate în diferite personaje de film, desen animat sau poveşti celebre, vedetele vor fi greu de recunoscut.

Dar, surpriză! una dintre ele deja a fost demascată. Transformată din cap până-n picioare, după 6 ore de machiaj, Oana Roman a luat înfăţişarea unui clovn.

Prezentatoarea de la Antena 2 a purtat şi ea o mască specială, din latex, adusă tocmai din SUA şi care valorează puţin peste 4.000 de euro.

Costumul şi masca de clovn i-au venit perfect Oanei Roman, dar vocea şi atitudinea nu au trădat-o.

În toamna anului trecut, Oana Zăvoranu a declarat despre fiica lui Petre Roman că "este un clovn umflat cu pateuţuri", după ce Pepe a apărut în emisiunea acesteia de la Antena 2.

Decorurile pentru show, peste 90.000 €

În cadrul emisiunii „Demascarea", vedetele vor fi separate în două tabere: una a celor transformate prin machiaj în personaje celebre, cealaltă a celor care vor ghici numele din spatele măştilor.

Filmările pentru show au avut loc la studiourile de la Kentauros, iar costul decorurilor s-a ridicat la peste 92.000 de euro.

Uneori se filma de la 09.00 dimineaţa până a doua zi, la 4.00 dimineaţa.

În fiecare emisiune, „regele divertismentului" Dan Negru va prezenta 3-4 vedete mascate.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
cub andi moisescu png
andreea ibacka si majda jpg
gabriel apostol jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
vladimir putin singur umbra trist cocosat shutterstock 1177474882 jpg
Kovacs
image
image
image
image
Produsele de uz zilnic care provoacă tumorile uterine
prater jpg
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
Avionul lui Elvis Presley png