Oana Roman este foarte fericită alături de Marius: «Nu voi regreta niciodată că am fost cu acest om»

Ultima actualizare:

    Oana Roman şi noul ei iubit,  Marius, la primul lor eveniment monden
Oana Roman şi noul ei iubit, Marius, la primul lor eveniment monden

Miercuri seară, Oana Roman a fost invitată pe canapeaua din platoul Kanal D. Aceasta a povestit cum a început relaţia ei cu actualul iubit, Marius şi a mărturisit că este foarte fericită alături de acesta.

Ce când s-au afişat public împreună, Oana Roman şi iubitul ei, Marius, au fost în centrul atenţiei. În cursul zilei de miercuri, presa a dezvăluit că acesta şi-a părăsit fosta iubită pentru a fi cu Oana, iar fosta a acuzat că Marius a ales-o pe Oana pentru faima şi banii ei.

Oana Roman a ţinut să facă lumină în acest subiect şi a povestit cum a început relaţia ei cu actualul iubit.

"Când l-am cunoscut pe Marius, mie mi-a plăcut de el, însă nu am făcut nici un pas înspre el, ăpentru că nici nu ştiam de unde să îl iau. După trei luni de la acea întâlnire, el m-a căutat. La început vorbeam strict amical, iar la un moment dat el mi-a propus să ieşim la o cafea. Am băut o cafea împreună, iar eu i-am spus că dacă este într-o altă relaţie, nu ne vom mai vedea. Şi el mi-a spus că se află într-o relaţie care este la final şi că va renunţa la ea pentru că nu şi-o mai doreşte", a dezvăluit aceasta.

Prezentatoarea Kanal D a făcut şi o mărturisire legată de sentimentele ei pentru Marius şi i-a declarat acestuia iubirea ei. "Şi dacă ar fi să stau o singură zi cu Marius, nu voi regreta niciodată că am fost cu acest om. Ne iubim şi asta e tot ce contează. Mama are o vorbă: mai bine să îţi fi făcut rău decât să regreţi că nu a fost", a spus Oana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net