Oana Roman nu mai suportă jignirile şi răutăţile: «Nu am deranjat pe nimeni cu nimic»

Ultima actualizare:

    Oana Roman
Oana Roman

Oanei Roman i-a ajuns răbdarea la limită. Sătulă de jignirile pe care le primeşte frecvent din partea unor oameni care nu o cunosc şi cărora nu le-a făcut niciun rău, ea s-a "spovedit" prietenilor virtuali pe care îi are pe Facebook.

Fiica lui Petre Roman s-a izbit mereu de prejudecăţi atât din cauza aspectului ei fizic, cât mai ales din cauza familiei privilegiate din care provine.

Deşi a încercat de nenumărate ori să demonstreze că este capabilă să se descurce cu forţele proprii, aceste idei preconcepute nu au dispărut, ba chiar s-au accentuat.

"Îmi doresc să am parte de sănătate şi împlinire într-o măsura comparabilă cu cantitatea de prieteni care m-au trădat şi cărora le-am făcut numai bine, cu cantitatea de jigniri şi înjurături şi răutate pe care o primesc de atâţia ani, din partea unor oameni care nu mă cunosc şi pe care nu i-am deranjat niciodată cu nimic! E atât de uşor să arunci cu noroi în cineva despre care ai păreri preconcepute şi superficiale! Norocul meu e cam am prieteni buni şi frumoşi şi merg pe drumul meu înainte. Satisfacţia mea e că în acest spaţiu unde scriu aici pe Facebook, proporţia celor care vorbesc frumos şi din suflet şi cu bun simţ, e infinit mai mare decât a celor care varsă răutăţi şi jigniri! Sunt norocoasa până la urmă şi vă mulţumesc!", le-a scris Oana prietenilor ei de pe reţeaua de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net