Oana Turcu şi Andreea Marin, prietene la cataramă

CLIIMA20090918 0074 1 jpeg
Oana Turcu

Oana Turcu, soţia lui Cristi Brancu, nu-şi mai găseşte cuvintele de laudă atunci când vine vorba de Andreea Marin Bănică.

Cele două grijă să-şi ofere diverse cadouri reciproc şi să se viziteze pentru a-şi împărtăşi una ceilelalte experienta de viaţă şi strategii de afaceri.

Admiraţia pentru soţia lui Ştefan Bănică este una care ţine şi de evoluţia Andreei pe plan profesional şi nu numai.

"I-am admirat mereu combinaţia seducătoare de graţie şi tenacitate. Si, mărturisesc, mereu nu am avut nevoie de multe cuvinte pentru a mă înţelege cu ea. Cred că acesta este şi secretul celebrităţii pe termen lung. O înteleg foarte bine, chiar şi în momentele delicate.Andreea Marin Bănică a evoluat foarte lin de la o vedetă de box-office la o personalitate cu valenţe profunde şi, cu siguranţă, acest lucru a ajutat în relaţia noastră", scrie Turcu pe blogul ei.

Andreea, creatoarea boby-urilor extensibile pentru copii (pentru care a primit şi medalia de aur Salonul de Inventică de la Geneva)

"Efectiv, am fost sinceră când am spus că body-ul primit cadou la naşterea lui Teddy a fost cel mai bun în primul lui an de viaţă. Iar laudele ei la adresa activităţii mele din domeniul cosmeticii au venit fără să i-o cer. La ocazii speciale, ne răsfăţam una pe cealaltă. Stim exact ce ne-ar face acum plăcerea una alteia. Pentru că mai sunt câteva zile până când băietelul meu iubit va împlini cu an, am primit un set de body-uri extensibile de la Andreea, însotite de o felicitare cu cuvinte calde", a mai scris ea.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
foto 1 bec economic jpg
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
Vladimir Putin FOTO Shutterstock
monument bacainti
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg