Oana Zăvoranu a făcut show când a depus plângere împotriva managerului unui salon de cosmetică

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După ce a sunat la 112 şi a chemat Poliţia ca să se plângă de faptul că „se teme pentru sănătatea ei” pentru că se simte ameninţată de o vecină, Oana Zăvoranu a făcut circ şi în faţa Secţia 1 din Capitală. 

Oana a mers să dea declaraţii la Poliţie împotriva Danielei Gottschling (foto jos), managerul salonului de înfrumuseţare de lângă casa ei, echipată cu un colac de salvare. Zăvoranca spune că vecina ei o agresează şi susţine că nu are acte în regulă pentru salonul de înfrumuseţare.

„Am întrebat ce trebuie să fac pentru că acolo nu au firmă. Poate fi şi bordel înăuntru. Nu sunt sigură, aşa cred. Să nu se sperie Poliţia Română, că noi ăştia din showbiz suntem «cu capu'»”, a spus Oana, în faţa Secţiei 1 Poliţie, pentru emisiunea „Un show păcătos”, de la Antena 1.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Oana a sunat la 112 şi  a chemat Poliţia la locuinţa ei marţi seară. Întrebată de poliţişti de ce a făcut acest lucru, Oana a spus că se teme pentru „sănătatea ei”. „Nu are niciun fel de dovadă că desfăşoară o activitate aici. V-am chemat pentru că mă agresează, mă ameninţă că îmi sparge roţile de la maşină. Mi-e frică pentru sănătatea mea, ea e foarte violentă”, a explicat Oana, în faţa poliţiştilor.

Daniela Gottschling, managerul salonului de înfrumuseţare, o acuză pe Oana Zăvoranu şi pe iubitul acesteia, Răzvan Dumitrescu, că i-ar fi spart geamurile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net