Oana Zăvoranu, «arestată» de presa din Marea Britanie. Ce scriu jurnaliştii britanici despre vedetă

Ultima actualizare:
zavo
zavo

Scandalul şantajului în care e implicată Oana Zăvoranu a ajuns şi în atenţia jurnaliştilor britanici. Publicaţia "The Mirror" i-a dedicate vedetei un articol în care povesteşte întreg firul evenimentelor.

Conform presei din Regatul Unit, Oana a fost arestată pentru că a încercat să îl şantajeze pe Marek Vâlcu şi i-a cerut o sumă de bani şi o operaţie pe gratis. Ea l-a ameninţat că va dezvăluit detalii care l-ar fi putut incrimina pe medic în dosarul silicoanelor de la Spitalul de Arşi.


    zavo
zavo

Oana Zăvoranu a ajuns pe mâna poliţiei, după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce îl şantaja pe Marek Vâlcu. La sosirea poliţiştilor, bruneta avea asupra ei 10.000 de euro pe care îi ceruse pentru a face publice informaţii compromiţătoare. Pretenţiile financiare ale Oanei au fost exprimate prin intermediul unor sms-uri pe care aceasta i le-a expediat medicului.

Conform unor surse apropiate anchetei, Zăvoranu stabilise să primească banii de la medic în cursul zilei de joi, la Spitalul "Victor Babeş" din Bucureşti. Ulterior, ea a schimbat locul de întâlnire, dorind să se vadă cu medicul în apropierea spitalului, la sediul unei clinici private. Poliţiştii au lăsat-o iniţial să plece, însoţită de prietena ei Raluca Macovei. Puţin mai târziu, oamenii legii au oprit-o pe vedetă în trafic şi au dus-o direct la secţia 12 de poliţie.

În jurul orei 23.45, Oana a părăsit sediul poliţiei, iar avocatul ei a explicat că procedura de flagrant nu sa realizat, iar medicul pur şi simplu a aruncat plicul în maşina Oanei, care nu a numărat banii.

Medicul Marek Vâlcu a explicat că el şi Oana Zăvoranu, care l-a şantajat pentru a-i da 10.000 de euro, au avut relaţii extraordinare până la începutul anului acesta. Conform doctorului, schimbarea de atitudine a Oanei a apărut după ce bruneta s-a dus la Kasem Abu Bakr, cel care a operat-o pe Zăvo pentru a şaptea oară la sâni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net