Oana Z─âvoranu, film pentru jum─âtate de milion de euro

CLIIMA20100504 0150 1 jpeg
Oana Z─âvoranu

Oana Z─âvoranu se afl─â ├«n plin proces de reinventare. Se pare c─â bruneta ┼či-a reg─âsit echilibrul ┼či ┼či-a rec─âp─âtat pofta de via┼ú─â, iar acum ├«┼či investe┼čte toat─â energia ├«ntr-un proiect nou, care sper─â s─â-i aduc─â succesul. O prieten─â a acesteia a dezv─âluit c─â fosta so┼úie a lui Pepe investe┼čte 500.000 de euro ├«ntr-un film, al c─ârei protagonist─â va fi chiar ea.

Raluca Macovei a vorbit ├«n cadrul unui interviu acordat emisiunii ÔÇ×Pove┼čtiri adev─ârate" despre planurile de viitor ale prietenei sale, Oana Z─âvoranu. Aceasta a dezv─âluit faptul c─â Oana investe┼čte 500.000 de euro ├«ntr-un lungmetraj senza┼úional. Macovei a spus c─â Oana face aceast─â investi┼úie din pasiune pentru actorie.

ÔÇ×Are o echip─â foarte bun─â, cu care ├«ncepe un film. Lungmetrajul are un buget cam mare. Oana are foarte mul┼úi bani, familia ei are foarte mul┼úi bani ┼či nu sunt o problem─â. Jum─âtate de milion de euro nu ├«nseamn─â foarte mul┼úi bani pentru ea. Pe Oana nu o intereseaz─â ca investi┼úie, ca afacere, ci o face pentru pasiune. Oana este actri┼ú─â ┼či face asta din pasiune. Actoria este cariera ei. Film─ârile le ├«ncepe intens s─âpt─âm├óna viitoare. ├Än Israel, a fost s─â vad─â loca┼úii ┼či cadre pentru film. Dar, asta depinde ┼či de echipa cu care lucreaz─â. Oana este protagonista filmului, este firesc, ea ├«l produce. Va fi un film foarte bun. ├Än film, voi juca ┼či eu", a m─ârturisit Raluca Macovei.

Shakira ┼či Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan lauren╚Ťiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan