Oana Zăvoranu: «I-au băgat sârmă în buze fostului iubit al Ralucăi»

CLIIMA20110311 0139 1 jpeg
Oana a depus joi actele de divorţ după ce Pepe a anunţat că are de gând să pună punct mariajului

Oana Zăvoranu continuă seria dezvăluirilor! Actriţa descrie cu lux de amănunte tortura la care a fost supus fostul iubit al Ralucăi Pastramă, actuala soţie a lui Pepe, nimeni altul decât fratele unui cunoscut personaj din televiziune.

Pepe „n-ar fi străin" de mutilarea fostului iubit al soției sale Raluca, susţine Zăvo. Vedeta a declarat că fostul iubit al Ralucăi a încercat să-l șantajeze pe Pepe cu fotografiile cu soția lui goală și de aceea a fost torturat.

"De mai multe zile, toată lumea vorbeşte la modul «Ai auzit ce a păţit fostul iubit al Ralucăi Pastramă, cum l-a mutilat Pepe?». Aşa spune lumea, «mutilat de Pepe»... Acum, că l-a mutilat Pepe, că a asistat, că el a pus, că Pepe a fost cu ăştia din clan... nu ştiu. Am înţeles că i-au băgat sârme în gură, în buze... Cu vreo două săptămâni înainte de cununia lui Pepe cu Raluca, am fost contactată de un tip care mi-a spus că e prieten cu fostul iubit al Ralucăi. El mi-a zis: «Oana, Raluca l-a prostit pe Pepe, nu crezi că a venit momentul să-i răspunzi lui Pepe cu aceeaşi monedă? Doar ştii, la vremea respectivă, ce ţi-a făcut cu Tudy! Am şapte-opt poze compromiţătoare cu Raluca goală în oglindă».

I-am spus că nu mă interesează subiectul, dar am trimis pe cineva să vadă despre ce poze este vorba. Persoana respectivă s-a întâlnit cu tipul respectiv, omul avea aceste poze şi i-a spus că vrea 1.500 de euro pe ele. I-am transmis că nu dau atâţia bani. Atunci mi-a zis că există şi un filmuleţ în care asta face sex oral, dar că prietenul lui nu e foarte sigur dacă vrea să dea această înregistrare, pentru că îi este frică să nu fie omorât. Nu m-am arătat interesată să dau mii de euro şi i-am explicat că nu mai am nicio legătură cu Pepe. Aici s-a încheiat discuţia mea cu acest om care m-a sunat", a declarat, pentru Ring, Oana Zăvoranu.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
bianca dragusanu png
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
Volodimir Zelenski FOTO Profimedia
buzau cules prune livada png
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg