Oana Zăvoranu îi dă replica lui Vadim: «Când l-am auzit pe tribun vorbind mi-au căzut chiloţii de frică!»

simeon stalpnicul png

Război în toată regula între Corneliu Vadim Tudor şi Oana Zăvoranu! După ce politicianul a denigrat-o la Antena 1, vedeta a venit la Kanal D să-i dea replica. Nimeni n-a mai putut s-o oprească!

"Am un mesaj: «The bitch is back!». Dacă sunt făcută scorpie, m-am întors", şi-a început vedeta şirul răspunsurilor acide. "Când l-am auzit pe tribun vorbind, mi-au căzut chiloţii de frică. Am rugat pe toată lumea să mă ajute, să tragă obloanele, am chemat o firmă de pază", a spus vedeta pe un ton sarcastic.

"Eşti pregătită să îi dai replica?", au întrebat-o gazdele emisiunii. "Ce ziceţi, sunt?", a întrebat ea retoric. "Îmi fac un ţel din a-l distruge", a spus Oana. "Aţi mai văzut un om politic să poată să spună despre o fată asemenea cuvinte? Mămica, dacă eu sunt maimuţă, îţi voi spune mama-maimuţă", a declarat ea.

"Grupurile umoristice îl prezintă într-o cămaşă de forţă. Şi eu tot metaforic vorbesc", l-a parafrazat Oana. "El când a plecat din salonul lui unde nu are toaletă că nu are bani, a ieşit să facă pipilică, iar când a ieşit n-a mai găsit salonul. S-a trezit într-o emisiune tv. E un om sănătos, care apare în cămaşă de forţă. Pe lângă el, Hitler e un mic copil", l-a ironizat ea pe politician.

"E un om de cultură, care ne reprezintă, de aceea noi ne grăbim către UE. M-a făcut m**stă acest derbedeu - la modul metaforic vorbesc, mie îmi plac derbedeii. Stătea ea aşa, pe moarte, şi i-a mulţumit pentru că a vorbit în termeni academici despre mine. Am să-l acţionez în judecată. Care domn? Apelativul domn nu i se potriveşte".

Cât despre faptul că mama ei s-a aliat cu europarlamentarul, Oana a comentat: "Ai mai auzit în ultimii ani aşa ceva? De ce i-a mulţumit? Pentru că ea nu e ceea ce pare, pozează în victimă, ea nu are absolut nimic, n-a stat nici măcar o zi în spital. Ea asta a făcut astăzi, i-a mulţumit acestui scelerat care a ieşit din salon. Ei îi pare bine că vine acest personaj în cămaşă de forţă să mă critice pe mine", a spus vedeta.

Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub irinel columbeanu  monica gabor mr pink png
dani otil si razvan simion
cub vica blochina png
anca turcasiu si loredana groza jpg
Michael Klein, Facebook jpg
cub mircea bravo png
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Diana și Charles jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
calendar ortodox 2021 2 februarie intampinarea domnului png
foto1  Vila cluj jpg