Oana Zăvoranu: «Îi mulţumesc lui Bote că mă iubeşte, dar la Pepe nu mă întorc»

"Eu aş iubi-o în toate felurile pe Oana, dar mi-e frică. E prea focoasă. Mie îmi plac provocările, iar Oana Zăvoranu este o fiară de femeie. Eu cred că Oana şi Pepe se mai iubesc. Eu cred că aceşti doi oameni, la un moment dat, se vor împăca.

Acum e vorba de orgolii, jocuri. Oana e o femeie specială, profundă, extrem de sensibilă. Pepe la fel, eu cred că se vor împăca. Dacă nu aş fi convins de asta, aş risca să fiu muşcat", a mai spus Botezatu, la emisiunea lui Cristi Brancu.

Oana Zăvoranu i-a mulţumit lui Cătălin că o iubeşte, dar a vrut să îl atenţioneze că ea nu se va mai întoarce niciodată în braţele fostului soţ.

"Îi mulţumesc lui Cătălin Botezatu pentru că mă iubeşte şi, pe această cale, îi dau două veşti bune. Nu se pune problema să îl mai iubesc pe Pepe (a rămas doar o amintire frumoasă) sau să mă mai întorc la el. Nu mă întorc niciodată de unde plec", a scris Zăvo, pe Facebook.

Recent, vedeta a declarat că ar fi tentată să se "combine" cu Bote, dar din păcate acesta are impresia că se va împăca cu Pepe.

"Noi am avut o tentativă de a ne combina la o prezentare de modă la care Cătălin m-a invitat. El a ezitat crezând că mă pot împăca cu fostul meu soţ. Nu există nicio şansă să mă împac cu Pepe", a povestit Oana

Dorian Popa
laurentiu reghecamp corina caciuc luca si asiana peng
FotoJet jpg
image png
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (4) jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
sotie cumpanasu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
iliescu revolutie jpg
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg