Oana Zăvoranu: «Îi mulţumesc lui Bote că mă iubeşte, dar la Pepe nu mă întorc»

"Eu aş iubi-o în toate felurile pe Oana, dar mi-e frică. E prea focoasă. Mie îmi plac provocările, iar Oana Zăvoranu este o fiară de femeie. Eu cred că Oana şi Pepe se mai iubesc. Eu cred că aceşti doi oameni, la un moment dat, se vor împăca.

Acum e vorba de orgolii, jocuri. Oana e o femeie specială, profundă, extrem de sensibilă. Pepe la fel, eu cred că se vor împăca. Dacă nu aş fi convins de asta, aş risca să fiu muşcat", a mai spus Botezatu, la emisiunea lui Cristi Brancu.

Oana Zăvoranu i-a mulţumit lui Cătălin că o iubeşte, dar a vrut să îl atenţioneze că ea nu se va mai întoarce niciodată în braţele fostului soţ.

"Îi mulţumesc lui Cătălin Botezatu pentru că mă iubeşte şi, pe această cale, îi dau două veşti bune. Nu se pune problema să îl mai iubesc pe Pepe (a rămas doar o amintire frumoasă) sau să mă mai întorc la el. Nu mă întorc niciodată de unde plec", a scris Zăvo, pe Facebook.

Recent, vedeta a declarat că ar fi tentată să se "combine" cu Bote, dar din păcate acesta are impresia că se va împăca cu Pepe.

"Noi am avut o tentativă de a ne combina la o prezentare de modă la care Cătălin m-a invitat. El a ezitat crezând că mă pot împăca cu fostul meu soţ. Nu există nicio şansă să mă împac cu Pepe", a povestit Oana

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
Anamaria prodan captura video webp
protest sankt petersburg rusia mobilizare foto AFP
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg