Oana Zăvoranu: «Îi pavez drumul cu pateuri. O fac praf la audienţă»

Ultima actualizare:

    Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu a luat-o de mult în colimator pe Oana Roman, însă acum i s-a pus pata pe ea mai rău ca niciodată. Bruneta va prezenta, din toamnă, o emisiune de divertisment la Antena 2, televiziune la care şi fiica cea mică a lui Petre Roman este gazdă a show-ului intitulat „Incredibil". Zăvo îi declară război total.

Alte două rivale de moarte au ajuns colege! După Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu, acum Oana Zăvoranu (38 de ani) va fi colegă cu „prietena" ei Oana Roman (36 de ani), la acelaşi post, Antena 2.

Din septembrie anul trecut, fiica cea mică a lui Petre Roman este amfitrionul emisiunii „Incredibil", difuzată în fiecare vineri de la 19.30, iar din acest an, Oana Zăvoranu îi va fi colegă.

Ea a semnat, de curând, un contract în valoare de 10.000 de euro, cu trustul Intact.

Acest contract presupune două emisiuni tv, una la Antena 1 şi alta la Antena 2, dar şi rolul principal într-un film marca Intact.

Astfel că Zăvo va fi colegă cu Oana Roman. Ea va prezenta o emisiune de divertisment care se va difuza sâmbătă seara.

„Querida" nu poate accepta ideea că va fi colegă cu Oana Roman, aşa că e decisă să-i poarte sâmbetele.

„Nu pot să respir din piftia Onucăi Pateuţ! O să râd de o să mor! Îi voi pava drumul până în platou cu sandvişuri, slănină, pateuri şi, evident, cu ciolane de pui, asta ca să nu se rătăcească.

La audienţă o s-o fac praf. Cu nasul de ea nu cred că voi da, pentru că ea se piteşte, nu comentează. Dar o să murim de râs, vă garantez.

Primesc mesaje la greu cu bancuri cu Onuca", a declarat Zăvo, pentru Click!

Şi pentru că Zăvo nu vrea să dea ochii cu fiica lui Petre Roman, şefii din Antena 2 au pus la cale deja un plan. Conform unor surse din anturajul "Queridei", aceasta va avea studio-ul ei, dar şi cabină personală de machiaj.

Contactată telefonic, Oana Roman a fost cât se poate de tranşantă: „Ca de obicei, eu îmi văd de viaţa şi drumul meu! Nu comentez nimic, doar îi urez Oanei Zăvoranu mult succes cu noul proiect!".

Oana Roman e prietenă din copilărie cu fostul soţ al „Queridei", Pepe.

În timpul căsniciei cu solistul, Zăvo a suportat-o cât de cât, dar de când s-au despărţit, bruneta a început războiul cu ea.

Şi asta după ce Oana Roman îi lua apărarea lui Pepe.

În prima emisiune „Incredibil", ea l-a avut invitat chiar pe Pepe, care a jignit-o pe fosta soţie, iar Oana Roman a insinuat că Zăvo n-are clasă şi îi lipseşte frumuseţea.

Şi ei sunt duşmanii Oanei Zăvoranu

Ferească sfântul să intri în gura Oanei Zăvoranu şi să îi cazi în dizgraţie, că vei fi automat trecut pe lista neagră a duşmanilor.

Costin Mărculescu

simeon stalpnicul png

În fruntea aceste liste sunt chiar cei din familie: mama, Marioara, şi fostul soţ, Pepe.

Costin Mărculescu, odată prieten apropiat, a fost scos de la sufletul Oanei după ce acesta a trecut în tabăra lui Pepe, după divorţul lor.

Mihai Găinuşă

simeon stalpnicul png

Un duşman mai vechi este "cârcotaşul" Mihai Găinuşă, care a parodiat-o în emisiunile sale, iar Zăvoranca, fire vulcanică, a ripostat dur atacurilor.

Marin şi Răduleasca, obligate să facă pace

Rivale de ani buni, Andreea Marin şi Mihaela Rădulescu au ajuns şi ele colege de trust, la Realitatea TV, fără să ştie la momentul semnării contractului.

Au aflat de pe paginademedia.ro, moment în care a ieşit mare scandal.

Andreea Marin

simeon stalpnicul png

Cel care le-a împăcat a fost Elan Schwartzenberg, cel care, de altfel, le-a şi impus nişte reguli, potrivit cărora cele două rivale nu au voie să vorbească una despre cealaltă în public, nici de rău, nici de bine.

Mai greu va fi dacă dau nas în nas pe holurile televiziunii. Andreea Marin prezintă emisiunea "Trezeşte România", iar Răduleasca prezintă "Alegerile Mihaelei".

Mihaela Rădulescu

simeon stalpnicul png

Dacă emisiunea Mihaelei a fost peste media postului Realitatea, Soţia lui Bănică jr. nu a avut atât de mult succes.

În primele două săptămâni, emisiunea Andreei s-a confruntat cu un eşec din punctul de vedere al audienţei, fiind depăşită inclusiv de Disney Channel.

Din acest modiv, ora de difuzare a fost mutată de la 18.45 la 21.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net