Oana Zăvoranu: «Melissa m-a întrebat ce aleg: să-mi ardă maşina sau să mă usuc pe picioare?»

Ultima actualizare:

"Această individă m-a căutat pe mine, nu eu pe ea", a povestit Oana despre Vanessa. "A început să-mi vorbească despărţirea de fostul meu soţ, că mama mea e cea care a făcut farmece să de despărţim, că părinţii lui Pepe au dorit acelaşi lucru Tot ceea ce spun există pe aceste patru telefoane. Tot ceea ce spun e probat şi am dus la organele de Poliţie şi Procuratură aceste probe. Sunt zeci de ore de conversaţie. Sunt probele mele", şi-a susţinut ea declaraţiile.

Totul a început în perioada februarie-martie. "Veneam după o despărţire, un divorţ, nu aveam o stare bună. Când ea m-a sunat cu o voce suavă şi mi-a spus că e păcat, soarta mea nu trebuie să fie asta", a povestit Oana. Deşi iniţial le-a refuzat, "vrăjitoarele" au revenit, trimiţându-i chiar şi câte cinci mesaje pe zi, a povestit ea. În cele din urmă, după vreo săptămână, vedeta a cedat şi a acceptat propunerea.

După o primă întâlnire, la care i s-a cerut să aducă "un vas de pământ şi un articol de-al tău", Oana spune că s-a mai dus "o singură dată". Atunci i s-au cerut 27 de milioane, deoarece "aşa a cerut descântecul". "I-am lăsat banii", a recunoscut vedeta. După trei luni, Vanessa o caută iarăşi, şi din nou plusează: "Zice: «Vino cu maşina ta. Vino cu actele maşinii»", a relatat vedeta.

"A fost unul dintre cele mai terifiante momente din viaţa mea. Am ajuns în comuna Ghergani, la o casă ce părea părăsită, extrem de sinistră. Văd o femeie grasă, cu ceaunul pus deasupra unui foc imens, păpuşi cu piroane înfipte-n cap, păsări legate de picioare", a povestit Oana întâlnirea cu Melisa. "Mă întreabă: «Ştii cine sunt eu? Pe ce crezi că te-am lucrat? Te-am făcut să n-ai soartă, emisiuni»... Se brodea".

Amândouă "vrăjitoarele" pretindeau că, puse de Marioana Zăvoranu, au făcut "nişte descântece atât de puternice că nici ele nu le mai pot desface". Apoi au scos la înaintare "artileria grea": "«Tu mori în două săptămâni», mi-a zis Melisa. «Ştiu că ţi-ai sfinţit casa, dar tot intri în maşină şi te spurci». Până să mă dezmeticesc, ia un porumbel şi îi suceşte capul. «În acest moment te decizi: te chinui două săptămâni, vrei să te usuci pe picioare, sau ardem fierul ăsta?». Maşina nu a fost arsă niciodată!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net