Oana Zăvoranu minte de îngheață apele! Medicii dau verdictul: e sănătoasă tun


    Zăvoranu
Zăvoranu

Zilele trecute, Oana Zăvoranu a fost transportată de un echipaj SMURD la spitalul Elias din Capitală după ce a acuzat dureri groaznice de cap.

Apropiaţii actriţei au lăsat să se înţeleagă că vedeta în vârstă de 39 de ani a fost internată la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Elias şi că ar fi suspectă de meningită.

Contactat de ziarul Ring, directorul medical al Spitalului Elias, medicul specialist ORL Daniela Safta, a precizat că fosta soție a lui Pepe nu are nici una dintre problemele de sănătate vehiculate.

„Oana Zăvoranu a produs mai multă vâlvă în spital. S-a prezentat la camera de gardă şi a fost diagnosticată cu o migrenă, nici măcar timpanul nu îl are perforat. I s-a dat o reţetă şi trebuie să mai facă nişte investigaţii pe care nu ştiu dacă le-a făcut sau nu. Nu a fost internată în spital... pentru o durere de cap nu internăm oamenii. Să fim serioşi, lucrez de 33 de ani la ORL şi am întâlnit doar două cazuri de meningită acută. Totul este o minciună!", a declarat medicul specialist ORL Daniela Safta.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg