Oana Z─âvoranu, preg─âtit─â pentru proces: ┬ź├Ämi doresc din tot sufletul s─â ├«nchid un capitol ur├ót din via┼úa mea┬╗

Z─âvo poza provocator,  cu noile ei  silicoane  uria┼če jpeg
Z─âvo poza provocator, cu noile ei silicoane uria┼če

Oana Z─âvoranu se preg─âte┼čte s─â se ├«nf─â┼úizeze mar┼úi ├«n fa┼úa judec─âtorilor care ar putea decide redeschiderea dosarului ├«n care vedeta este acuzat─â de furt ┼či distrugere.

Oana a fost acuzat─â de Pepe, ├«n timpul divor┼úului, c─â a intrat ├«n apartementul lor ┼či a luat mai multe bunuri ┼či bani. Vedeta a fost g─âsit─â nevinovat─â, ├«ns─â Pepe nu a fost mul┼úumit de verdict.

Cu o zi ├«naintea hot─âr├órii de redeschidere a dosarului, Oana ┼či-a spus p─ârerea pe Facebook, unde a postat un mesaj lung ├«n care spune c─â ea are ├«ncredere c─â i se va face dreptate.

"Pascu m├óine ├«┼či joac─â ultima carte. ├Ämi doresc din tot sufletul s─â ne judec─âm ┼či s─â ├«nchid un capitol ur├ót din via┼úa mea, s─â pun cap─ât pentru totdeauna acuza┼úiilor mincinoase de furt, acuza┼úii care m-au durut mai mult dec├ót orice. Sper c─â Pascu ┼či ap─âr─âtorul s─âu, C─ât─âlin Dancu, s─â fie preg─âti┼úi m├óine s─â ├«nfrunte adev─ârul. Sper s─â fie preg─âtit s─â ├«n┼úeleag─â c─â ├«n ┼úara rom├óneasc─â niciodat─â un om nevinovat nu poate fi condamnat.

├Än ceea ce m─â prive┼čte am s─â fiu prezent─â la Judec─âtoria Sectorului 3, la ora 09:00, fiind citat─â de un magistrat pentru care am toat─â pre┼úuirea. Procurorii au decis c─â sunt nevinovat─â: c─â nu am furat, c─â nu am distrus, C─é NU AM MIN┼óIT. Procesul care mi-a adus prejudicii de imagine ┼či suferin┼ú─â interioar─â aproape de nesuportat se va finaliza m├óine. Sper c─â solu┼úia dat─â de procuror s─â fie confirmat─â de un judec─âtor al ┼ú─ârii pe care o iubesc cel mai mult.

Pascu, cet─â┼úean rom├ón, de asemenea, dar at├ót, s-a pl├óns ├«ntotdeauna de corectitudinea sistemului judiciar. Astfel, judecatorii ┬źau gre┼čit┬╗ atunci c├ónd l-au condamnat pentru b─âtaia sor─â cu moartea dat─â avocatului Condoianis, Pascu sus┼úin├ónd tot timpul c─â este nevinovat. Sistemul judiciar ┬źa gre┼čit┬╗ de asemenea ├«n viziunea aceluia┼či cet─â┼úean rom├ón, atunci c├ónd procurorii m-au g─âsit nevinovat─â. Se desprinde o singur─â ├«ntrebare, at├ót eu c├ót ┼či el suntem cet─â┼úeni rom├óni, eu am ├«ncredere ├«n justi┼úie, el nu. S─â fie vorba de o problem─â etnic─â?

├Än ceea ce prive┼čte sus┼úinerile lui Pascu potrivit c─ârora trebuie s─â-i pl─âtesc acestuia suma de 10.000 de lei, pentru c─â l-am f─âcut rrom, observ ├«nc─â o dat─â c─â acesta are ori memorie scurt─â, ori super selectiv─â. ├Än ambele situa┼úii ├«i reamintesc lui Pascu ce a declarat at├ót ├«n pres─â c├ót ┼či ├«n fa┼úa judec─âtorilor: ┬źeu nu am nevoie de niciun ban, to┼úi banii acorda┼úi de instan┼ú─â sunt pentru o cas─â de copii sau un azil de b─âtr├óni. Dac─â Oana nu vrea s─â-mi dea mie banii, poate s─â-i doneze direct unui astfel de a┼čez─âm├ónt┬╗.

├Äi mai reamintesc faptul c─â i-am solicitat insistent un num─âr de cont dar apar┼úin├ónd nu pastramagiilor sau c├órciumarilor, ci unor persoane aflate ├«n nevoie pentru a face viramentul. Totodat─â mi-am exprimat disponibilitatea, ├«n calitate de cet─â┼úean rom├ón, de a pl─âti ├ÄN LOCUL S─éU ┼či taxa de timbru datorat─â acestei ┼ú─âri ├«n cuantum de 3500 lei", a scris Oana pe pagina sa.

bote bal contesa JPG
1 brigitte pastrama jpg jpeg
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
roland stanescu jpg
shark 6121088 1920 jpg
Katie Washbourne jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
canicula
image png
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg
shark 6121088 1920 jpg