Oana Zăvoranu, revoltată de eutanasierea maidanezilor: «Ceea ce se întâmplă e barbar»

Ultima actualizare:

    Oana Zavoranu
Oana Zavoranu

Oana Zăvoranu e una dintre vedetele care s-a declarat din start anti-eutanasiere şi care face tot ce poate pentru a opri măcelul maidanezilor.

Invitată la emisiunea "WOWbiz", bruneta a dezvăluit că este revoltată de faptul că e atacată datorită iubirii ei pentru animalele şi vrea să nu se mai simtă prost pentru alegerile ei.

"Vreau să nu îmi mai fie ruşine că sunt iubitoare de animale. Să nu mai vină nu ştiu ce babă sifilitică să îmi spună că «e un copil, n-ai ce face». Nu vreau să-mi spuna nimeni pe cine să iubesc. Eu nu îl judec pe cel care se duce la un azil de bătrâni sau la un orfelinat de copii", a spus Oana.

Oana i-a chemat luni pe cei anti-eutanaisere la un marş de protest şi nu s-a sfiit nici acum să îşi spună părerea.

"Ceea ce se întâmplă e barbar. Eutanasierea presupune ca acei câini să fie duşi în cabinetul medical şi să li se facă o injecţie şi să moară. Eu nu cred că suntem atât de civilizaţi. Eu cred că o să fie duşi în nişte lagăre, unde vor fi gazaţi, bătuţi şi nu li se va da de mâncare", a mai adăugat Oana.

Parlamentul a votat marţi legea care prevede ca maidanezii din adăposturi să fie eutansiaţi după 14 zile dacă nu sunt adoptaţi. Modificările legislative vin în urma presiunilor făcute de opinia publică, şocată de moareta unui copil de numai 4 ani.

Ionuţ Anghel a fost ucis de maidanezi în Parcul Tei din Capitală în urmă cu o săptămână. La întreaga scenă a fost martor fratele micuţului, în vârstă de şase ani. Cei doi scăpaseră de sub supravegherea bunicii şi ajunseseră pe un teren privat din apropierea parcului. Medici legişti care au făcut autopsia lui Ionuţ s-au declarat fost şocaţi de felul în care ajunsese trupul micuţului.

Tatăl copilului ucis de maidanezi a găsit puterea de a trage un semnal de alarmă, pentru ca asemenea tragedii să nu mai repete.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Camilla Foto profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pompieri smurd jpg
obiect valoros jpg
femeie trista jpg
Targ de Craciun Craiova 2023   027 jpg
meghan markle rochie rosie lachildrendshospital gettyimages jpg
hannah rose papusi jpg
imelda marcos jpg
vreme ploi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net