Oana Zăvoranu s-a cuplat cu fostul iubit al Biancăi Drăguşanu!

Ultima actualizare:
Mirco Maschi
Mirco Maschi

Chiar dacă mai toată lumea se bucură de concediu în aceste zile toride de vară, vedetele noastre, se pare, nu vor să ia pauză şi ţin capul de afiş al presei. Cea mai recentă surpriză vine din partea Oanei Zăvoranu, proaspăt divorţată de Pepe şi care, mai nou, a fost surprinsă în compania unui fost iubit al Biancăi Drăguşanu. Nu este Bote, aşa cum repede v-aţi fi gândit, ci Mirco Maschio.

De câteva zile, Oana Zavoranu şi Mirco Maschio formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă, după cum titrează Agenţia de Presă Mondenă, cei doi petrecând două nopţi împreună la un hotel din Capitală.

Aflat în Bucureşti pentru o scurtă perioadă de timp, Mirco Maschio a stat săptămâna trecută la un hotel de 4 stele din Piaţa Amzei, unde a fost văzută şi Oana Zăvoranu, intrând în camera omului de afaceri în miezul nopţii, miercuri şi joi.


    Mirco Maschi
Mirco Maschi

Renumit pentru apetenţa sa în materie de românce celebre, Mirco Maschio s-a iubit cu Cristina Spătar între 2005 şi 2007, iar în 2003 s-ar fi bucurat de compania Biancăi Drăguşanu timp de jumătate de an. Mai mult, în 2008 şi Cristina Rus i-a trecut prin patul celebrului om de afaceri italian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
img jpg
conac le richmond jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net