Omul-stup a stat cu 45 de kilograme de albine pe el


    Albinele l-au  acoperit  în strat  gros din  cap până  în picioare (FOTOGRAFII: REUTERS / AFP)
Albinele l-au acoperit în strat gros din cap până în picioare (FOTOGRAFII: REUTERS / AFP)

Incredibil! She Ping s-a acoperit complet cu un strat de albine ce cântărea peste 45 de kilograme. El a stabilit un nou record mondial pentru cel mai gros costum de albine, "îmbrăcându-se" cu 460.000 albine.

Fermierul She Ping, de 34 de ani, din provincia Chong­­qing, sud-vestul Chinei, a bătut recent propriul său record, din aprilie 2012, când s-a "îmbrăcat" cu 330.000 de albine. El s-a încumetat din nou să-şi rişte viaţa, pentru a dovedi clienţilor că produce miere adevărată.

Timp de 40 de minute, Ping a stat încremenit în picioare, în timp ce albinele din 28 de stupi s-au adunat pe trupul său, inclusiv pe ochi, pe gură, urechi şi nas, într-un strat gros ce depăşea greutatea de 45 de kilograme. Soţia şi cinci colegi crescători de albine l-au ajutat să-şi îndeplinească scopul, urmărind ce se întâmplă de la 20 de metri. Ping a folosit reginele albinelor ca momeală, aşezate sub bărbie.

She Ping a făcut experimentul în grădina lui cu stupi

simeon stalpnicul png

Bărbatul a stat neclintit când insectele i-au acoperit ochii, buzele şi nasul

simeon stalpnicul png

"Am făcut pentru prima oară o astfel de experienţă pe când aveam 22 de ani, ca distracţie şi curiozitate", a povestit fermierul, potrivit "The Guardian". Ping s-a ales cu vreo 20 de înţepături, dar experimentul i-a reuşit.

China este unul dintre cei mai mari producători de miere din lume, dar exporturile sale au fost interzise în unele ţări din cauza contrafacerilor. Nu e de mirare că She Ping a recurs la o astfel de încercare periculoasă ca să arate că e cu adevărat crescător de albine.

Click! spune

Printr-o înţepătură de albină e introdus în corpul uman între 0,1-0,2 mg venin, ceea ce nu reprezintă un pericol mortalUn om e ucis dacă suferă cel puţin 500 înţepături de albină simultane, dar alergicii pot muri şi dintr-o singură înţepăturăVeninul de albină are multe calităţi terapeutice împotriva reumatismului, artritei, arteritei, aterosclerozeiApicultorii sunt renumiţi pentru longevitate datorită înţepăturilor de albine.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg