«Omul-Vampir» a stat la noi 3 ani

Click! v-a relatat în numărul de ieri, povestea şocantă a „vampirului" Pavel Vîlcu. Internat în 1987 în spitalul de nebuni de la Poiana Mare, judeţul Dolj.

Bărbatul a evadat în 1990 şi, timp de peste 10 ani nimeni nu a mai ştiut ceva de el. În urmă cu aproape şapte ani, Pavel Vâlcu, pe atunci în vârstă de 50 de ani, bântuia pe străzile din Focşani, nu avea un adăpost şi dormea pe unde apuca.

Nelu Bocu, un bărbat din comuna Gura Caliţei, care muncea ca operator la cinematograful „Balada" din Focşani, i-a găsit un adăpost temporar.

„I-am spus să doarmă în punctul termic de lângă cinematograf şi să mai dea cu mătura din când în când. După ce m-am pensionat, l-am luat acasă la mine, la ţară. Timp de trei ani, a stat numai iarna, vara pleca nu ştiu unde", spune Nelu Bocu.

Pentru că era liniştit şi nu părea periculos, oamenii i-au oferit masă şi casă.

Singurele ciudăţenii pe care le avea Pavel erau faptul că purta doliu după fiecare mort din sat şi cumpăra flori în permanenţă, pe care le oferea femeilor, indiferent dacă le cunoştea sau nu.

Pe aceeaşi temă:

Ultimul vampir se ascunde în România!

„Era credincios şi mergea la biserică. Era cam leneş el aşa şi minţea foarte bine. Lua mâncare de la magazin de câteva milioane şi nu o plătea", explică Nelu Bocu.

În primăvara anului trecut, Vîlcu şi-a luat rămas bun de la gazde. Şi-a făcut apariţia la o fermă, aflată la câţiva kilometri de Gura Caliţei. Acolo s-a integrat rapid printre muncitori şi a reuşit să câştige mila bucătăreselor.

Nu a stat la fermă decât 3 luni. Apoi a spus că se stabileşte într-o comună din Bacău, Sodor. Localitatea nu figurează însă pe lista localităţilor din judeţul Bacău.

Citeşte şi:

Urmaşul vampir al lui Dracula candidează la preşedinţia Americii - VIDEO

Dave, copilul vampir, alergic la razele soarelui

Femeia-vampir din Veneţia are acum faţă. Vezi cum arată!

Merisoreanu si Ionela Prodan
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Elvira Deatcu Andreea Esca
cană de ceai
Nord Stream FOTO EPA EFE jpg
Liz Truss FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
cub razboi ucraina 1 mic gif
traian basescu 0 jpeg
cană de ceai
Crăciunul pe plajă
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle png