Oprescu a traversat Pasajul Basarab cu autobuzul VIDEO

Ultima actualizare:
2
2

Pasajul Basarab se apropie de finalizare. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a verificat astăzi personal cum se circulă pe imensa construcţie, pe care a traversat-o până la jumătate, îmbarcat într-un autobuz din dotarea RATB.

El nu s-a plimbat singur, ci însoţit de Melik Gokcek, edilul-şef al capitalei Turciei, Ankara aflat în vizită pe meleagurile dâmboviţene.

Pentru că pasajul nu este încă gata Oprescu a înmânat oaspetului un CD care conţine o prezentare grafică a modului cum se va circula pe pasaj de la sfârşitul lui ianuarie 2011.

Tramvaiele circulă pe sub pasaj de mâine

Veste bună pentru bucureştenii care circulă cu tramvaiul. Regia de transport repune în funcţiune linia tramvaielor 11, care are traseu pe sub Pasajul Basarab.

Tramvaiele vor circula de la terminalul Romprim, pe Şoseaua Olteniţei, Şoseaua Viilor, Şoseaua Progresului, Bulevardul Timişoara, Bulevardul Vasile Milea, Şoseaua Orhideelor, Pasajul Basarab (la sol), Calea Giuleşti, până la terminalul Cartier 16 Februarie.


    2
2

Tramvaiele care au trasee pe pasaj vor fi puse în circulaţie din luna martie a anului viitor, când pasajul va fi dat în folosinţă.

Citiţi în ziarul de mâine cum a fost călătoria lui Oprescu pe pod.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net