Oprescule, pe ce ai dat milioane de euro?

Ultima actualizare:
Pereţii sunt  plini de graffiti  iar scările arată  ca după  bombardament
Pereţii sunt plini de graffiti iar scările arată ca după bombardament

Pereţi plini de igrasie, scări rulante defecte, zeci de bucăţi de marmură lipsă. Improvizaţii tehnice peste tot. Aşa arată Pasajul de la Universitate pentru care Sorin Oprescu a cheltuit aproape 6 milioane de euro.

Este unul dintre cele mai mari vaduri comerciale ale Capitalei şi locul prin care trec zilnic zeci de mii de oameni. Spaţiile comerciale nu le vrea însă nimeni pentru că arată ca după război. Pasajul ar fi trebuit să fie oglinda Capitalei dar la doar un an şi jumătate de la recepţia lucrărilor de reparaţii pare părăsit.


    Pereţii sunt  plini de graffiti  iar scările arată  ca după  bombardament
Pereţii sunt plini de graffiti iar scările arată ca după bombardament

Pereţii sunt plini de graffiti iar Scările arată ca după bombardament

Acestea au început în martie 2008 şi au durat opt luni iar edilii promiteau că zona va deveni unul dintre cele mai frumoase locuri din oraş. "Nu înţeleg de ce a început să se deterioreze pasajul pentru că a fost reparat. De ce nu se ocupă spaţiile comerciale, de ce nu este o cofetărie, de ce nu are Primăria Capitalei un loc de unde să preluăm informaţii utile", se miră Adrian Stumpea care circulă des în zonă.

Vezi aici cum arată Pasajul de la Universitate

simeon stalpnicul png

Spaţiile comerciale zac nefolosite iar pereţii sunt plini de igrasie

Reprezentanţii Municipalităţii nu consideră că zona arată rău şi dau vina pentru neocuparea spaţiilor pe neseriozitatea comercianţilor. „La licitaţia organizată în august anul trecut au participat firme care nu aveau experienţă şi nici posibilitatea de a plăti chiriile solicitate", se arată în comunicatul remis de Biroul de Presă al Primăriei.

În decembrie 2008 a fost inaugurat

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a promis în decembrie 2008, la finalizarea lucrărilor din Pasajul Universităţii, că în spaţiile comerciale vor funcţiona: un centru de informare turistică; o cafenea; o cofetărie; o farmacie; o papetărie; un cabinet medical.

Ea răspunde de pasaj

Administraţia Străzilor, condusă de Alina Roman (foto), e responsabilă de întreţinerea pasajuluide la metrou

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net